Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez hülyeség lenne motivációnak?

Ez hülyeség lenne motivációnak?

Figyelt kérdés
Van egy nadrág és egy ruha ami nagyon tetszik, de persze nem az én méretem. 5-6 hónap alatt szeretnék lefogyni.. (Már fogyásban vagyok) Mi lenne ha megvenném azt a nadrágot és ruhát és az motiválna arra hogy lefogyjak és beleférjek.. Ha pedig végre feljönne rám a nadrág/ruha és jól állna rajtam, akkor tudom hogy végre megérte fáradozni és lefogytam :) ..Vagy hülyeség lenne előre megvenni? De ha pedig nem venném meg, lehet addigra már nem lenne... Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. júl. 31. 16:28
 1/7 Lipton. ***** válasza:
Jó ötlet, de csak ha 90% ban biztos, hogy le tudsz fogyni, vagyis elhatározod magad.
2014. júl. 31. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Jó ötlet, szorítok. :)

Vedd csak meg. Minél drágább, annál jobb, hiszen az az érzésed lenne ha időközben meginognál, hogy ha feladod egy csomó pénz a kukában kötne ki.

No meg jó előre gondoskodni a dolgokról. Mivel le akarsz fogyni, előbb-utóbb szükséged lesz kisebb ruhákba, hiszen a mostaniak nem lesznek jók. Így legalább nem kell mindent egyszerre megvenned.

Szorítok :)

2014. júl. 31. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
teljesen rendben van, vedd meg 5 hónap és jó rád, ennyi.
2014. júl. 31. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
ez tök jó motiváció csináld meg!:)
2014. júl. 31. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Amiért nem okos dolog megvenni, mert ha le is fogysz, nem biztos, hogy jól állnának rajtad, mert közben nem egyenletesen leszel vékonyabb, hanem az arányaid is változnak.

És ha kiadtál egy rakás pénzt, elérted azt a súlyt, amit akarsz és MÉGSEM lesz jó, akkor - a tapasztalatok szerint - ilyenkor a zabálásba menekül az illetö.

2014. júl. 31. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért hülyeség, mert ha megveszel egy S-es nadrágot, de a csípőcsontod/medencéd szélessége miatt tökmindegy, mit csinálsz, akkor is csak az M-esbe fértél bele, akkor kidobtál egy csomó pénzt az ablakon. Plusz, nem biztos, hogy jól állna, meg minden nadrágnak más a szabása.
2014. júl. 31. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

ha veszel egy szabócentit 200 forintért és bejelölöd rajta a méretet,akkor olcsóbban kijössz.

szabócentit így is úgyis venned kell,ha nyomon akarod követni a diétád működőképességét.

2014. júl. 31. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!