Ez nagyon nagy hülyeség?
Heti KÉT kilót nem lehet lefogyni még koplalással sem.
De ettöl függetlenül ha most négy hétig koplalsz, akkor ugyan nem leszel csinosabb, csak rondább, mert csak összeaszalódsz a víz- és izomveszteség miatt, másrészt meg semmi energiád sem lesz, hullafáradtnak és betegnek fogod érezni magad a nyaralás alatt.
Sokkal okosabb, ha nem akarsz ennyit ilyen rövid idö alatt leadni (mert nem lehetséges, és emellett még tönkre is teszed magad), hanem MOST elkezdesz rendesen, odafigyelve étkezni meg mozogni, megelégszel a heti fél-egy kiló fogyással. Hidd el, ha nem koplalsz, és értelmes módon fogysz 4-5 kilót, sokkal több eredménye lesz látható, mint mint azzal, amit te tervezel.
Jelentkezz a kalóriabázis.hu-ra, ott a rendszerrel ki tudod számolni, hogy mennyi kajára (és milyen összetételben) van szükséged, megevett ételeket kiszámolja neked, hogy hány kcal van benne, és a fórumban a többiek segítnek abban is, hogy mit sportolj, milyen trükkökkel tudsz kevesebb kalóriával is jóllakni, stb.
"szeretnék jól kinézni"
Nem fogsz. ha sikerülne a testtömegedet 8 kg-val csökkenteni, akkor sem. Ugyanis annak nagy része bélsár, víz és izom lesz, zsírból így nem fogsz egy dekát sem fogyni, vagyis a testzsírszázalékod valószínűleg gyehennább lesz, mint most. Koplalással pedig nem ogsz érdemi mozgást végezni, mert nem lesz, ami az izmaidat táplálja.
Szerintem ne akard időhöz kötni. Egyébként a 166 cm-hez a 70 kiló is sok még, szóval ne ez az egy hónap alatt akard megoldani azt, ami hosszú évek alatt romlott el.
A tervezett táplálkozásod, elég egyhangú és kevés, sem a mennyisége, sem a változatossága nem megfelelő.
Nekem egyszer lelki okok miatt volt egy elég rossz időszakom, 7 kilót híztam pár hónap alatt. Ráadásul pont akkor nem mozogtam semmit sem. Nagyon zavart, mert mindig vékony voltam.
Én annyit tettem, hogy nem ettem édességet, nem nassoltam, ugyanazt ettem, mint korábban, csak kisebb adagokat, és heti 3x eljártam konditerembe egy edzővel, hogy biztosan olyat csináljak, ami jó és szabályos.
Kb. 3 hónap alatt ment le a 7 kg felesleg, és formásabb is lett az alakom, mint előtte.
A súlyom újra a régi lett, és évek óta nem is változik, szóval nekem ez nagyon működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!