Ez ugye nagy hülyeség?
Figyelt kérdés
az 1ik bnőm mondta h ezt szokta kajálni tömegnövelés szempontjából - tojásfehérje + cukor vizgőz felett habbá verni és h ez nagyon jó fehérjeforrás ? ugye ez baromság ? v mégse?2012. aug. 15. 21:15
1/7 Kukaac válasza:
Hát a cukrot nem értem. Tömegeléskor elméletileg több belefér, de hogy valaki direkt cukrot egyen, amikor kihagyhatja. De gondolom a barátnőd nem csinál súlyzós edzést, akkor meg minek a tömegnövelés? A legjobb tömegnövelő a csirke rizzsel és társai. De lehet kapni étrendkiegészítőket is tömegelésre. De még visszatérve a tojásfehérje egyébként minden esetben jó.
2/7 anonim válasza:
Hát a szénhidrátra szükség van tömegnöveléskor, mert komoly izommunkát feltételez, amihez szükség van energiára. A tojás elég gyenge fehérjeforrás amúgy, 10 dkg csirkemell már többet ér mint 5 tojás.
3/7 Kukaac válasza:
Igaz, hogy szénhidrátra szükség van, de minőségesre. A cukor megemeli a vércukor szintet és nem izomként, hanem zsírként fog lerakodni.
4/7 anonim válasza:
Hát ez mindenre igaz, ha nem végzel izommunkát. Lehet az glükóz, dextóz, szacharóz, hívhatjuk bárhogy, ha nincs izommunka, hízás a vége.
5/7 poiu válasza:
Nem mindegy, hogy miben akarsz tömeget növelni. Ha zsírosodni akarsz, nincs jobb a cukornál. Ha izmosodni, akkor ld az elöttem szólókat.
6/7 Smartguy86 válasza:
Tojásfehérje nem jó fehérjeforrás. Legalábbis a húsok sokkal jobbak. A cukor meg külön vicc. Azt a szervezet mielőbb betolja a sejtekbe, de mivel nincs rá szükség, ezért valószínűbb, hogy zsír lesz belőle - gyorsan. Szóval zsírban hízni fog, de tömegnöveléskor nem a zsírosodás a cél!!! Az sose lehet cél.
A tömegnöveléskor az izomtömegről van szó. Amihez pedig sportolni is kéne!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat :)
én is azt mondtam neki h csak zsirt fog felszedni és nem izmot de azt mondta h én ezek szerint hülye vagyok na de mind1
2012. aug. 16. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!