Július végéig lefogyhatok 10 kgt?
Nem baj ha hamar visszajön, de muszáj lenne akkora, próbálok sok mindent. De valaki tudna segíteni mi a legcélravezetőbb?
106 kg vagyok.
Nem.
Kb. 3-4 hónap normális étkezéssel és rendszeres sporttal.
De neked talán elég lenne 3 hónap is, mert sok a felesleg, van miből leadni, biztosan gyorsan menne az elején.
Nem akarlak megbántani, de felesleges magadat kínozni, mert 96-san sem tudom elképzelni, hogy hűű de jól fogsz kinézni. Mármint, ha nő vagy. Férfiak nem szoktam általában ilyet kérdezni :)
Sport, kaja (megválogatott), sport.
Az én rekordom 7kg 17 nap alatt, igaz 70-ről mentem 63-ra, és naponta 150 km-t bicikliztünk.
Nem egészséges hirtelen fogyni. A neked megfelelő mozgásmennyiség (ami után rendesen elfáradsz, de másnap még meg tudod csinálni megint), összepárosítva megfelelő étrenddel, bár én a diétáknak nagy ellenlábasa vagyok.
Kollégám (pasi) másfél hónap alatt adott le közel 20 kilót. Kőkemény fogyókúrával. Csak joghurtokat, meg csirkemellet meg zöldséget/gyümölcsöt evett. És dél után semmit.
Nem hiszem, hogy túl egészséges ez a megoldás, és nagyon hamar vissza is fognak csúszni azok a kilók, amint felhagy a koplalással.
Sanszos, de megnyúlhat a bőröd!
Ha ennek ellenére mégis belevágsz, próbáld az atkins vagy a south beach diétát. Ha nem vagy odáig a magas fehérje tartalmú diétáktól, a 90-napos diéta (ezesetben rövidítve) is bevállhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!