Le lehet adni 30kg felesleget fél év alatt? 163cm vagyok és 85kg.
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 12:37
1/7 anonim válasza:
Nem lenne annyira egészséges, a bőröd is nagy eséllyel lógna utána. Még heti 1kg-mal számolva is csak 24kg jön ki.
2/7 anonim válasza:
Ezt te honnan tudod hogy ennyi felesleg van rajtad?
3/7 anonim válasza:
szerintem felesleges sietni mert ha gyorsan fogsz akkor az vissza is jöhet egy idő után,viszont mivel rajtad sok a felesleg így eleinte nagyon meg fog indulni,mivel van miből fogynod de szerintem fél év alatt lehetetlen
en 11 kg-t fogytam fél év alatt
4/7 anonim válasza:
Meg ha gyorsan fogy az ember akkor ott izomból is fogy ami löttyedtséghez vezet!
5/7 anonim válasza:
Fél év alatt nem lehetséges, de ne is akarj gyorsan fogyni, mert lógni fog a bőröd meg az egészséged is megsínyli. Mozogj sokat, egyél kevesebbet és egészségesebben(ne kolalj!) és olyan 1 év alatt lemegy ez a 30 kg, de már pár hónap alatt is meg fog látszódni a változás, ha jól csinálod.
6/7 anonim válasza:
Pff, heti egy kilót szoktak mondani felső határnak, ez minimálisan van afölött (meg ha sok a felesleg, több is megy le picit), bő fél év alatt mindenképp reális. Lehetséges ennyit fogyni és még bajod se lenne belőle, az már más kérdés hogy mennyire tudod tartani az étrendet, vagy hogy sport nélkül 65kg környékén eléggé megtorpanna a dolog.
7/7 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten mindenkivel egyetértek. Az nem jó, ha túl hamar adom le a felesleget, mert megsínyli a bőröm és a szervezetem, de szerintem diétával és edzéssel fél év, 7 hónap alatt le lehet fogyni. És azzal is egyetértek, hogy lehet, hogy nem ennyi felesleg van rajtam és hogy már 65kgsan is jól nézhetek ki, ha edzett és arányos a testem.
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 11. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!