Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezekkel a gyakorlatokkal...

Ezekkel a gyakorlatokkal tehetek szert formás hasra?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,163 cm és 51 kg.Nem szeretnék fogyni,de szeretnék egy picivel feszesebb hasat.Minden este 100 db félfelülést csinálok,emellett Rubint Réka gyakorlatait végzem.

Este fél 7 után már nem eszem semmit.Próbálok ügyelni a megfelelő víz,gyümölcs és zöldség bevitelre.Ha beköszönt a jó idő és elkezdek görkorizni v futni,mennyire lesz hatásos az eredmény?

(őszintén megmondom,hogy most attól is tartok,hogy a nőgyógyászom felírta Volinát és félek,nehohy hízzak tőle :S )

Kösönöm!

2010. febr. 28. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom hova akarsz fogyni mert ehhez a magassághoz teljesen jó a súlyod,nagyon helyes hogy Rubint Rékázol én is vele tornázom minden nap,mindennap hasazom de többit váltogatom...hidd el látszani fog az eredményed nyárra ha elkötelezett vagy... a futás nagyon jó fogyasztó,de figyelj oda hol futsz milyen talajon meg hát a cipő is fontos....én Samba fogamzásgátlót szedek és nem híztam...semmi mellékhatás,ha tapasztalsz valami hizást megkérheted hogy írjon fel másikat...de ne hidd el,hogy mindenki hízik...sokan csak arra fogják,ha tartod az étkezésed meg mindig semmi baj nem lesz:)
2010. febr. 28. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:

óó a súlyommal nincs is problémám,csak szertnék egy kicsit szálkásítani. :)

hát remélem nekem is beválik ez a fogamzásgátló.köszi a választ!

2010. febr. 28. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!