159 cm vagyok és 57-58 kg, folyton próbálok valamit kezdeni az alakommal, fogyókúrázni, de már nagyon elegem van. Valaki segítség?
Jaja, 3 év után már nekem sincs nagy türelmem, igaz, én életmódot váltottam s maximum nem foglalkozom vele...
Node Rólad semmit nem tudni, hogyan segítsünk így? Most ajánlhatok módszereket, de nem tudhatom, az Neked jó-e, próbáltad-e már vagy hogy egyáltalán mi a gond, miért van eleged (unalmas, önsanyargató, vagy élvezetes, de fogyást nem hozó az étrended vagy mi van).
Szénhidrátcsökkentést és mozgást tudok ajánlani így vakon.
nekem kb így néz ki az étrendem:
Reggeli: gyümölcsjoghurt
Ebéd: Ez mindig más de amit gyakran eszem és még egészséges is az a kis kockákra vágott fűszeres csirkemell paradicsomsalival (Fetasajttal a legjobb)
Vacsora: Gyümisali
Ha emellett rendszeresen mozogsz nem lesz baj
Nem tudom, miért gondolják sokan, hogy az ő egyedi kis étrendjük majd jó lesz egy idegennek. Ez nem így működik. (Attól még szimpatizálok azokkal, akik mernek este gyümölcsöt enni. Én is merek, teljes joggal.)
Egészen remek étrendek is meg tudnak bukni, ha nem passzolnak az adott személyhez. Néha sokáig kell keresgélni, hogy rátaláljunk a saját módszerünkre, ami jólesik és beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!