Lehetséges fogyókúrázni ha felül működik a pajzsmirigyem?
Figyelt kérdés
Pár hete kiderült,hogy felül működik a pajzsmirigyem.Általában fogyni szoktak tőle,de hízás is előfordul.Nos,én híztam 55 kg-ról 70kg-ra.Eleinte persze nem értettem miért hízok,mert rendszeresen sportolok és oda figyelek az étkezésemre,aztán a vérnyomásom is megemelkedett,néha 150/95 is volt.Mint kiderült,felül működik a pajzsmirigyem és hétfőn kapok rá gyógyszert az ultrahang után.Nagyon szeretnék fogyni,mert ez bántja a hiúságomat.Egyébként mindenki meglepődött rajta,mert nem jellemző a korosztályomra,15 éves vagyok. Kérem,ha valaki tud tanácsot adni nekem,az segítsen!2015. ápr. 9. 19:30
1/5 anonim válasza:
Ba.ki, mázlis.
Én 40 kilóra fogytam egy év alatt a 169 centimhez, és nem tudok egy grammot sem hízni azóta... mehetnék holokauszt-statisztának, de esélyes, hogy előbb halok meg.
Amúgy, igen, lehet, kerüld a cukros, lisztes dolgokat, sok fehérjét egyél, meg zölds., gyümit.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :) Teljes szívből kívánom,hogy jobban légy!Ne mondj ilyeneket!Bízzunk abban,hogy jobban leszel!;)
2015. ápr. 9. 20:50
3/5 anonim válasza:
Ha tudod mi okozza a pm problémát, akkor próbáld elkerülni. Elég sok elmélet van és több ok is, próbálj ki különböző gyulladáscsökkentő étrendeket, jód pótlást/nem pótlást, járj utána a témának.
Gyógyszer időlegesen segíthet, persze..
Ha a hormonális gond valamelyest megoldódik akkor pedig az egészséges testsúly is képbe jöhet.
Azért néznék egy pontosabb statisztikát mennyire gyakori tiniknél, meggyőződésem, hogy egyre betegebbek a fiatalok. És nem megfázásra gondolok.
4/5 anonim válasza:
Azt túlműködésnek hívják. Szója a legnagyobb pajzsmirigy-gyilkos (Csernobilt most ne számítsuk), bármilyen problémát okozhat; genetikai is erősen benne van.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! Ha valakinek van még jó tanácsa,az nyugodtan írjon!:)
2015. ápr. 10. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!