Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is van így ezzel, hogy...

Más is van így ezzel, hogy nem tud otthon fogyókúrázni?

Figyelt kérdés
Ha itthon vagyok akkor egész nap csak eszek. Most például vizsgaidőszak van és egész nap itthon vagyok. Ti is vagytok így ezzel?
2015. máj. 21. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem. Mindig találok valami elfoglaltságot, takarítok, olvasok, tanulok, játszom a vadászgörijeimmel, tornázok, súlyzózok, főzök, filmezek, netezek...stb, igzából jól elvagyok otthon és nem unom a fejem.

Szerintem sokkal könnyebb úgy ogyúkúrázni, hogy nem kutyafuttában kell enni, van iő elkészíteni és átgondolni az ételeket, van idő főzni, így jóval könnyebb otthon fogyókúrázni. Edzeni is több idő van. Mondjuk nekem vizsgaidőszakban rohadtul nem a kaján járt az ezem, hanem hogy átmenjek mindenbl, meg minél jobb jegyet kapjak. Szóval nem igazán értem, miért nem tanulsz inkább, akkor legalább a gondolataid se a kaja körül forognának.

2015. máj. 21. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon jól tudok, mivel sosincs itthon semmi kaja. Ha menni kell valahova akkor nehezebb, mert mindenhol éttermek, gyorskajáldák, stb.
2015. máj. 21. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Évek óta itthon vagyok. Hedonista vagyok, édesszájú, érdekel a főzés és kissé étel- és táplálkozástudományfüggő lettem az elmúlt években. Életmódot váltottam (mozgás sajna még kevés van) és fogytam 20 kilót.

Itthon könnyebb fogyni, mert csak a saját ételeim vannak (plusz a pároméi, de az még nem olyan vészes). Persze másutt se nehéz, ha az ember elszánt és amúgyis viszi a saját ételét.

Szeretek nassolni, de ha nem vagyok éhes, akkor miért ennék? Akkor iszom bodzás limonádét (sosem hiányzott belőle a cukor), gyümölcsteát vagy max. kávét (abban nálam határozottan van kalória, de főleg fehérjéből és zsírból, ami okés, az étrendem részeként van jelen).

De a jégsalátát sem unom meg soha, ropog :D

Ha éheznék, más lenne, de jóllakottan miért ennék tovább?

2015. máj. 21. 16:35
 4/5 anonim válasza:
Pontosan amikor itthon vagyok akkor szinte egész napom az evéssel telik vagy a gondolattal hogy mikor ehetek már. Mások előtt tök normálisan eszem de ha hazaérek akkor zabálol egy fél óráig :(
2015. máj. 21. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Pótcselekvés, döntés kérdése hogy pótcselekvésként eszel-e avagy nem. Dönts :)
2015. máj. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!