Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok és fogyókú...

16 éves lány vagyok és fogyókúrázni akarok, de az a baj hogy nem tudom hogy suliba mit vigyek? És otthon csak salátát egyek? Meg nagyon szeretem az édességet, azt hogy lehet helyetesíteni? Répával?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A fogyás egyik része a megfelelő étrend, de mellette fontos még mozogni is! Én (f20) suliba alacsony zsírtartalmú sonkát, sajtot, uborkát, paradicsomot... ilyeneket viszek! Hozzá pedig általában valami puffasztott dolgot eszek. Ebédre rizs, hús, esetleg valami könnyű tésztát szoktam választani. Ja igen, és mozogni!
2009. szept. 26. 17:52
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ, és vacsorára semmit sem eszel?
2009. szept. 26. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretnék pár kilótól megszabadulni.

Semmilyen fogyókúrát nem csinálok szimplán csak figyelek,hogy egészséges dolgokat egyek és mértékben.

Suliba ilyeneket szoktam vinni:

-szendvics:zsömlébe margarin,szalámi/sonka/párizsi,salátalevél,sajt,paprika.Ezeket váltogatom benne,hogy mit tegyek bele.

-gyümölcssaláta:megmosom a gyümiket felvágom,beleteszem egy lezárható műanyag dobozba teszek mellé villát és kész is.

-vagy csak simán viszek almát,narancsot,körtét mikor mit.

Majdnem mindent eszek,mint eddig csak a rágcsálnivalókat mellőzöm és mellette tényleg nagyon fontos a mozgás is.

Az hogy hetente megeszel 5szendvicset suliba nem oszt nem szoroz,ha mellette eszel sok gyümölcsöt,zöldséget és fehérjét és mellette sokat mozogsz!

14/L

2009. szept. 26. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

A szénhidrát kezdésnek legyen 150g, a 90g fehérje elég (elvileg nem, de hirtelen ez is sok)! Hetente 3x végezz súlyzós edzést izomcsoportokra bontva pl: hétfő mell-tricepsz+has, szerda hát-bicepsz, péntek váll-láb+has. Mindennap végezz legalább 1-1,5 óra alacsony pulzusszámú egyenletes erőkifejtéses mozgást! PL, séta, enyhe kocogás, kerékpározás..stb A lényeg, hogy a pulzusod 130 alatt legyen! ÉTREND: szénhidrátok: rizs, durumtészta, krumpli, zabpehely (sok nem ajánlatos mert lassítja az anyagcserét), fehérjék: tojás, húsok, túró (sovány), hüvelyesek (bab, lencse..stb). Figyelj oda a jó zsírokra (lenmagolaj)! Továbbá zéró gyümölcs, de zöldség mehet, főképp dél. 4 után amikor már nem ehetsz szénhidrátban gazdag kaját! Az a jó diéta ahol hetente max. 1 kg megy le rólad! Hogyha ennél kevesebb megy akkor csökkentsd a szénhidrátot 20g-al, ha pedig több, akkor növeld 20g-al! Röviden ennyi! Ha bármi kérdésed van írd privit!

17/f, egy testépítő

2009. szept. 26. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Vacsira tojást, tejet, barnakenyeret(nem magos), gyümölcsöt, zöldséget, és nem túl zsíros húst és sajtot szoktam!
2009. szept. 26. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
Vacsorára gyümölcsöt?! Diéta alatt ZÉRÓ a gyümölcs fogyasztás és te még estére cukrosat eszel..
2009. szept. 27. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Diéta alatt ZÉRÓ a gyümölcsfogyasztás :DDD Röhögnöm kell az ilyeneken.
2010. jún. 30. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsökben alapvető vitaminok vannak, rostok, amik segítik az emésztést és az agyadnak szüksége van cukorra, ami gyümölcsből is jöhet...
2010. jún. 30. 11:06
 9/10 anonim válasza:
az igaz, h. az este (alvás előtt) elfogyasztott gyümölcs alkohollá fejlődik a szervezetben, és ezért nem egészséges vacsira enni?
2012. ápr. 25. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:
nem, de tényleg elkezd rohadni a gyomorban, ezért inkább délelőtt-délután, étkezések előtt/után 2-3 órával ajánlott.
2012. ápr. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!