Milyen salátákat ajánlotok?
Nem tervezek drasztikus fogyást, majdnem 60kg vagyok.
A fenekemen csípőmön, lábamon van felesleg,és eléggé löttyedt.Szeretném kicsit formába hozni magam,és hogy beleférjek újra a nyári ruháimba.Elkezdtem tornázni,kedvem is van hozzá, úgy hogy minden nap csinálom.Szeretnék mellette kicsit másképp enni, salátákat enni csokik helyett, ezért kérdezem,hogy milyen lenne jó.Nem igazán szeretem a zöldségeket,de a lényeg, hogy elérjem a célom.
A hétvégén csináltam magamnak salátát ezekkel a hozzávalókkal:
- salátalevelek
- főt tojás
- Paradicsom
- Csirkehús
- Caesar öntet

Zseniális válasz. Ne eröltessük az egészséges zöldséget. Szuper...
A gyümölcs persze jobb, mint a krumpli, meg egészséges és kell is enni, de könyörgöm, nem lehet éjjel-nappal, mert gyümölcscukor van benne.
És a legtöbb savanyúság is cukorral készül, vagy telenyomják édesítővel, ami szintén egészségtelen. Azt nem tudom, vitamin van-e bennük vagy sikerült kiírtani a kis dögöket... :)
Kérdezőnek: mi uborkát is szoktunk enni, retket, karalábét, de zellert, répát is lehet hagymát, káposztát, vöröskáposztát, csírákat. Van zacskós kevert saláta, de azok általában drágábbak. Az öntetekkel vigyázz, az üvegeset telenyomják cukorral. A majonéz is hízlal. Inkább csinálj házilag öntetet.
Pl. tejfölbe reszelt trapista sajt vagy kék penészes, natúr joghurtba reszelt fokhagyma és/vagy uborka, joghurtba kevert bármilyen zöldfűszer (kapor, bazsalikom, menta, petrezselyem - próbálgasd), olivaolaj borecetekkel, gyümölcsecettel)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!