Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki lefogyott (kb 15-20 kg-t)...

Aki lefogyott (kb 15-20 kg-t) az tényleg energikusabb? Miért?

Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vettem észre ilyesmit, pontosabban nálam jelenleg fordítva van, de nem a fogyás miatt... Kb. 25 kiló felesleggel rengeteget teljesítménytúráztam, most pedig csak olykor sétálok. Viszont ha mégis teljesítménytúrázom, egy icipicit mintha könnyebb lenne az emelkedőn haladás, de ez egészen kicsi különbség. Sosem volt akkora feleslegem, hogy lomhábbá, nehézkesebbé tegyen.

Az energiaszintemet inkább az étrendem határozza meg, sok zsírral és kevés szénhidráttal vagyok energikusabb, de sok egyéb tényező van, természetesen.

2015. jún. 10. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

én 43kg-t fogytam jóval könyebben megyek birok állni fél napot napot.

a gyengeség maximum amiatt lehet mikor keveset eszek és elgyengülök akkor valóban nehezeb mint régen, de ennek az oka csak ennyi :)

2015. jún. 10. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:

2 dolog jut eszembe:

- kisebb fölös súly amit mozgatni kell

- a fogyás eleve azt feltételezi, hogy a szervezet tud tömeget energiává alakítani. Tehát lesz felhasználható kémiai energia. Egy elhízott embernél ezek a folyamatok valahogy nehézkesebbek..

2015. jún. 10. 14:52
 4/5 Trusikaa válasza:
utolsó 5kgmnál tartok, de nem tartom magam energikusabbnak.
2015. jún. 10. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Tök egészségesen élek, edzek, és csak 1 férfi erejével bírok, alig tudok 2 embert legyűrni bunyóban, pedig.. pedig én még okosan is használom az erőmet. Tiszta szívás.. szerintem ebben az életben nem szánták azt, hogy ilyen nagyon istenek legyünk, úgy elfáradunk mint a pinty. Amit én utálok is ilyen küzdősportokon, mi értelme van addig erőltetni valamit, amikor már úgysem tudom a mozgásomat koordinálni sem, mert szakad ki a tüdőm csak magától a mozgás intenzitásától. Hmh.. mind gyengék és enerváltak vagyunk. Kit érdekel.

Vajon az ilyen olimpikon 'nagyon sportolók' hogy érzik magukat?

2015. jún. 10. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!