Sikeres ( és nem visszaeső! ) lefogyott emberek - mit találtatok helyette?
Ezernyi hullámvölgy és hullámdomb után rájöttem arra, hogy az étel olyan, mint egy drog : erős, élvezetes, van aki kordában tartja, van aki nem, mindenki kínlódik a csábítással, van aki ellen tud állni, van aki beleesik olykor, van aki megássa a sírját vele, stb.
A lényeg, hogy a világ több, mint 50%-a küszködik már vele, mert ilyen időket élünk. Az egyetlen megoldás, hogy az ember talál valamit helyette, de nem percig, óráig, hanem életre szólóan. Számotokra mi volt ez ?
#2 - haha, nekem is :DDD
de nem tudom mit csináltam már akkor, hogy élveztem ezt
Hiába eszek lassan felszívódó szénhidrátot, kb. 2 óra múlva ugyanúgy éhes vagyok, mintha valami szemetet ettem volna. Egyszerűen imádok enni. Mivel nem akarok visszaesni és visszahízni így a mennyiségekre és a minőségre figyelek oda nagyon. Kb. 2-3 óránként eszek valamit. Főétkezésekre igyekszem egészséges kaját enni. Közötte pedig gyümölcsöt, zöldséget "nassolok" napszaktól függően, illetve olykor-olykor ha megkívánok egy csokit, vagy sütit azt is megeszem. Néha beiktatok zabálós napokat, mikor nem nézem a minőséget vagy a mennyiséget. Utána viszont egy-két nap diétás nap következik. Majd megint visszaállok egészséges üzemmódba. Ez nálam működik. Nem vagyok a sanyargatás híve és szerintem nem is működik hosszú távon. Ha megvonok magamtól valamit, amit pedig nagyon kívánok (pl. egy szelet sütemény) akkor úgyis addig emészt, ameddig meg nem eszem és még meg is bosszulja magát, mert kiéhezés után általában jön a kényszeres zabálás.
Persze az étkezés nem minden. Mellette rendszeresen mozgok valamit (futás, biciklizés, edzés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!