Pályakezdők! Hogyan találtatok magatoknak munkát?
Az első munkám úgy kaptam, hogy a hobbiban nagyon "híres" voltam, igen sokat foglalkoztam a témával és amikor az egyik cégnél jártam aki amúgy a hobbihoz kapcsolódó termékeket árult láttam kiírva az ajtóra, hogy keresnek egy embert.
Beszéltem a tulajjal és tulajdonképpen mivel már régen ismert bármi interjú nélkül felvett.
A következő munkahelyemre már rendesen jelentkeztem és interjúztam (semmi kapcsolata nem volt az első "hobbis" munkámmal).
Persze hogy van értelme netes hirdetésre jelentkezni. De annak is van értelme ha Professionre be vagy regisztrálva és korrekten fel van töltve önéletrajz. Tulajdonképpen most jövök rá, hogy párommal mind a ketten olyan helyen dolgozunk jelenleg ahol így kerestek meg. Más-más hely és időben is máskor történt az elhelyezkedésünk, de mindketten pályakezdőként és szigorúan nulla ismeretséggel!
Mondjuk nem keresünk milliókat, de megélünk valahogy. Kb átlagos a fizetésünk, egyikünknek inkább az országos átlag, másikunknak szerencsére a budapesti átlag környékén mozog.
Kezdőként én meg vagyok elégedve, de persze remélem lesz jobb is ahogy fejlődünk. Csak rajtunk múlik igazából. Mindenki saját magáért tud tenni, ne várj másra!!
Jelentkeztem hirdetésekre, felvettek.
Ha már annak nem látod értelmét, hogy internetes hirdetésekre pályázz, hogyan akarsz elhelyezkedni? Menjenek házhoz a cégek, vagy mi?
" se pénzük, hogy
diplomát szerezzenek?"
Nem pénz kérdés. Rengeteg szegény szerzett már diplomát. Átlagos intelligencia és rengeteg szorgalom kell csak. Vagy átlagon felüli intelligencia és kevés szorgalom.
Nyilván van aki agyilag nem képes, de azert a többség képes lenne többet, jobban tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!