Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki lefogyott...

Van itt olyan aki lefogyott 20 vagy több kg-ot? Hogyan csinálta?

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 kilogrammot fogytam alig több mint egy év alatt. 85 kg voltam, amikor megismerkedtem a feleségemmel az egyetemen. Lediplomázunk, munkát vállaltunk, összeköltöztünk és összeházasodtunk. Én egy speciális eszközöket forgalmazó cégnél lettem mérnök-üzletkötő. A rengeteg üzleti ebéd és vacsora, illetve a sok utazás miatti rendszertelen étkezés megtette a hatását, másfél év múlva már 110 kg voltam. Sportolni semmi időm nem volt, sokszor az étkezést is a kocsiban oldottam meg. Előszeretettel ettem a gyorséttermi kajákat. Tudtam, hogy szeret még a feleségem, de már nem úgy nézett rám, mint korábban. Akkor jöttem rá, hogy ennek véget kell venni. Szerencsére a feleségem munkahelyén éppen mérnököket kerestek, így pályáztam és felvételt nyertem. Innentől kezdve tudtam rendszeresen étkezni és jutott idő sportolásra is. Heti négyszer sportoltam, illetve sportolok most is. Az étrendemet nem borítottam fel teljesen, csak kisebb adagokat eszek és kerülöm a lisztes és cukros dolgokat. Helyettük inkább zöldségeket, gyümölcsöket, halat és csirkét eszek. Most már ott tartok, hogy élvezem a mozgást, már hiányzik is ha valami miatt kimarad. A mozgásnak köszönhetően már bármit ehetek, persze mértékkel. Most 82 kg vagyok a 185 cm-es magasságomhoz.
2015. jan. 24. 22:09
 2/2 anonim válasza:
Én 39 kg-t fogytam. 90-ről indultam, és 51-nél volt az a pont, amikor beláttam, hogy el kell kezdenem enni. Az első 10 kg úgy ment le, hogy csak levest ettem, a következő 10 meg úgy, hogy emiatt legyengült a szervezetem, és benyaltam egy szalmonellát... A többi meg keményen anorexia volt. Most 75 kg vagyok 6 héttel szülés után, de a következő fogyókúrám tutira valami normálisabb lesz :)
2015. jan. 24. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!