Ha ilyen salátát eszek este az nem baj?
Most vacsizok és szeretem ezt a fajta salit:
-Fél sárga paprika (felkockázva)
- Fél paradicsom (felkockázva)
- 2 hagyma (felkockázva) igen hagyma mániás vagyok..sajnos
- pár kocka szalámi vagy egyéb husi
Ez így nagyon hizlal?
Ma pl tettem bele pár kocka sajtot, tegnap kukoricát..és igyekszem fogyni. Lefekvés előtt 2 órával nem eszek és vacsira csak a fent említett-et.
Esetleg van valami öntet ami jó lehet és könnyű elkészíteni? :) és kevés kcal van benne.
Köszi előre is :)
L- 106 kg..
Ha rendesen ettél ma már, akkor nem baj, amúgy pedig apró. Ennyi ételnek neki se kezdenék, de Te tudod.
Az összetételével nincs különösebb gond (jó, a hús és a sajt minőségével még foglalkozhatnánk, de most ne menjünk bele annyira), teljesen okés. Miért gondolod, hogy egy kevés, jó összetételű étel gond lenne?
Az öntetekhez nem értek, én nem szeretem a salátákat, egyetlen típust eszem évi 1-2 alkalommal, azon is csak balzsamecet van, bár mivel lehetőség szerint telenyomom sült hagymával, zsírt is tartalmaz :) Próbáltál már hideg salátát meleg, frissen sült hagymával? Szerintem szuper.
Valószínűleg nem a paprika vagy a paradicsom okoz olyan hormonproblémákat, amik miatt sikerült megütni a bűvös 106-ost.
A glutént és a tejtermékeket hagyd alapvetően, a salátád zöldségekből, húsfélével rendben van.
Vigyázz, vannak goiotrogén zöldségek, amiket pajzsmirigy problémák mellett nem kell enni. Mármint tényleg nem kellene. Ha nálad fennáll ilyen gond, nézz utána ezeknek (káposztafélék talán?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!