Az baj, ha este 9-kor eszek 2 levél salátát,5-6 szelet uborkát,1 kis retket,4-5 kocka trappista sajtot, és 3 szelet csirkesonkát? Ezeket összevágtam salátának, és nagyon jól esett, csak ugye 6 után már nem kellene enni. Vagy ezt lehet?
Nem vagyok szaki, de én úgy tudom, hogy este 6 után már nem kellene eszegetni és ha mégis akkor csak bizonyos zöldségeket, gyümölcsöket.
Na de szerintem attól amit felsoroltál még nem dől össze a világ, csak ne váljon gyakorlattá.
Nagyon fincsi lehetett.....én is megkívántam! Egészségedre!
De igenis válljon gyakorlattá ! Van akinek kell
Énis például úgy érzem, hogyha 8-9 körül nem eszem összedől velem az egész ház. Aktiv természeteknek, olyanok mint te és én, szüksége van táplálékra még este is !!! A 6 órai mendemonda egy tévhit. Hidd el nekem, mert én 20 kilót fogytam úgy, hogy közben este is eszegettem és képzeld, nem is állt szándékomban fogyni !
Szóval csak bátran
annyira jól esett este a barátok közt közben :)
nagyon jól laktam tőle, de mégis olyan könnyűnek éreztem magam. Szerintem le fogok mondani a kenyérről...
fogyni szeretnék, Rubint Rékázok már 2. napja. Kb. 10 kg-t szeretnék fogyni. Csak ezt nem tudtam, hogy ezzel ártok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!