Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kéne pár kg leadnom?

Hogy kéne pár kg leadnom?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,kb 173-174 cm és 56 kg vagyok. Lekéne adnom pár kilót,mert vastag a combom és a felkarom alsó része. Iskolában heti 4×45 perces tesiórák vannak, heti 3×1,5 órás fitness érzésem van. Nem vagyok nagyon duci,és nem logók ki a többiek közül,de nagyon zavar hogy nagyon vastag a combom. Mióta át kerültem egy másik edzés csoportba láthatóan csökkentek a méreteim,de itt a nyár a rövid ruhák azért mégis kellene kezdenem valamit magammal. Köszönöm hogy próbálsz segíteni.

2015. jún. 7. 17:48
 1/2 anonim válasza:

Kialakítassz egészséges étrendet. Kevesebb édességgel megoldható, csak nehéz az ellenállás. :/

A nyáron ajánlom, hogy menj el a családoddal futni, vagy biztosan lesznek olyan események ahova be lehet regisztrálni, ott sokat lehet futni, biciklizni. Ha igazán fogyni akarsz a napi fél óra futást ajánlom. Ha egy normális tempóban nap, mint nap lefutod, egy hónap mulva meglátszik! Ezt úgy tudod kibírni, hogyha van ilyen szobabiciklitek, futógépetek a tv, számítógép elé teszed, és film közben futsz. Beválik! Én is így csinálom!

2015. jún. 7. 18:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Kipróbálom!
2015. jún. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!