Hány kilót kéne leadnom?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 172-3 cm. Jelenleg 59 kg vagyok. Széles vállam van és csontozaton átlagos kilókban nézve. Kb 55 szeretnék lenni, az elég lenne? Szüleim is mondják, hogy van egy kis hasam és egy kis uszógumim, meg a combom se kicsi magamhoz képest. Szóval 55 kg-ra lefogynék az elég lenne szerintetek?2014. aug. 22. 21:27
1/2 anonim válasza:
Te hallottál már olyat, hogy azt mondták egy emberre, hogy de jól néz ki , mert 55kg? na ugye
gondolom van otthon tükör abba nézegesd magad és addig csináld a diétát még nem leszel elégedett magaddal
2/2 anonim válasza:
Hát én 165cm vagyok és mai mérés szerint 71kg és 65 szeretnék lenni.
Szóval szerintem neked 1 kilót sem kéne leadnod, főleg nem 14 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!