Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót sikerült leadnom?

Hány kilót sikerült leadnom?

Figyelt kérdés
Szeptember elejétől életmód váltásba kezdtem.Látványosan sikerült leadnom a kilókat.Sajnos nincs mérlegem így nem tudom kb hány kilótól szabadultam meg.Akkor 42-es volt a farmernadrág méretem,most 32-es nadrágot hordok amit még így is övvel használok mert leeseik.Körülbelül hány kilót adtam le szerintetek?Köszönöm a válaszokat!Ja és a narancsbőr is sikeresen tűnik el!!:)

2014. febr. 8. 21:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%
A kutyát nem érdekli pláne a narancsbőröd.
2014. febr. 8. 22:08
 2/22 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Ha a kiírt kérdésre nem tudsz rendesen válaszolni akkor inkább ne kommentálj.Elvileg itt azért vagyunk hogy a kérdéseinkre választ kaphassunk,ha valamit nem tudunk,ha valami érdekli az embert.Nem?

2014. febr. 8. 22:12
 3/22 anonim ***** válasza:
18%

Oké igazad van...

Szerintem fogalmam sincs, hogy hány kilót adtál le, de elég visszataszító, ahogy itt hencegsz. Az meg, hogy van-e narancsbőröd vagy nincs a lőtéri kutyát sem érdekli. Amúgy meg egy dagadt nő, elkezd fogyókúrázni mérleg nélkül?

Na tudod mikor...

Remélem így már megfelel.

2014. febr. 8. 22:15
 4/22 A kérdező kommentje:
Miért mérleg nélkül nem lehet?Én bizony nem hencegek,csak egy kérdést tettem fel!Ennyi!A kötekedésedbe meg nem megyek bele mert nem éri meg.Nem ezért jöttem fel az oldalra!Ja!
2014. febr. 8. 22:21
 5/22 A kérdező kommentje:
Ne is válaszolj többet mert nem érdekel a kommented!!
2014. febr. 8. 22:22
 6/22 anonim ***** válasza:
18%
Bocs, csak segíteni akartam.
2014. febr. 8. 22:22
 7/22 A kérdező kommentje:
Ha visszaolvasod amit írtál,és elgondolkozol rajta talán rájössz hogy ez nem volt segítség!
2014. febr. 8. 22:24
 8/22 anonim ***** válasza:
31%
Ugyan... ne csinálj a bolhából elefántot!
2014. febr. 8. 22:27
 9/22 anonim ***** válasza:

Senki nincs a környezetedben akinek van egy mérlege?? Elég nehezen tudom elhinni. Amúgy olcsó kapsz mérleget már a Lidl-ben is akár. Nincs ember akinek ne lenne mérlege. Olyan alap dolog, mint a porszívó.

Ezt így nem lehet megállapítani.

Én 32-es nadrágméretből fogytam 27-esben és 14 kilót fogytam. Mérd magad ehhez, ha ez segít!

2014. febr. 8. 22:35
 10/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. És akkor még így se leszünk pontosak!
2014. febr. 8. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!