Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót sikerült leadnom?

Hány kilót sikerült leadnom?

Figyelt kérdés
Szeptember elejétől életmód váltásba kezdtem.Látványosan sikerült leadnom a kilókat.Sajnos nincs mérlegem így nem tudom kb hány kilótól szabadultam meg.Akkor 42-es volt a farmernadrág méretem,most 32-es nadrágot hordok amit még így is övvel használok mert leeseik.Körülbelül hány kilót adtam le szerintetek?Köszönöm a válaszokat!Ja és a narancsbőr is sikeresen tűnik el!!:)

2014. febr. 8. 21:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ezt mi honnan tudjuk? :S

Azt se tudod, hogy hány kg voltál a fogyás előtt?

Biztos szoktak mérni legalább évente egyszer a suliban.

2014. febr. 8. 22:42
 12/22 anonim ***** válasza:

Én 42 es farmernadrág mérettel 120 kiló voltam. Igaz még nem olyan rég kezdtem el fogyózni de előtte is leadtam jó pár kilót több mozgás végett így nekem most 100 kilóval 40 es méret kell igaz az is csak azért mert nagy a combom javarészt genetika végett de azt is ővvel kell hordjam szóval olyan 38 as mérete lehet.

Tehát ha nagyon kövér voltál akkor te kb 70 kiló körül lehetsz na persze ez attól is függ milyen magas vagy.

2014. febr. 8. 22:50
 13/22 A kérdező kommentje:

Én 29 éves vagyok és 70kilóról kezdtem,akkor volt 42 nadrágméretem.Alacsony vagyok kb 156 cm.Most a 32-es méret is nagy rám.

Az utóbbi válaszolónak köszönöm hogy ennyire inteligens volt és minden kötekedés nélkül válaszolt a feltett kérdésemre.

2014. febr. 8. 23:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Az intelligenst az két "l"
2014. febr. 8. 23:25
 15/22 anonim ***** válasza:
én 64kg vagyok és 30-as farmert hordok. 70 kilónál nekem is 32-es volt.
2014. febr. 9. 00:03
 16/22 anonim ***** válasza:

Egyszerű matek:

Kiindulási tömeg = (a)kg 42-es nadrág

Elért tömeg = (b)kg 32-es nadrág

Fogyás mértéke = (x)kg

√(a+42)²=z

√(b+32)²=y

√(z-y)²=x

2014. febr. 9. 00:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hogy sikerült ilyen hamar ilyen sokat lefogyni? :) Gratulálok amúgy, biztos rengeteg munka és kitartás volt benne!
2014. febr. 9. 03:04
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen!Keményen megdolgozom érte!

A kenyeret,a péksütiket,az édességeket a cukrot elhagytam teljesen.

Csirkét,húsokat,sovány tejtermékeket,zöldséget,gyümölcsöt,főzelékeket eszem pl.:spenót,tökfőzelék,babfőzelék,lencsefőzelék, stb. főtt tojást,tojásrántottát tejföllel.Édesség helyet joghurtos müzlit eszem.Én az este 6 utáni nem evést egyáltalán nem tartom be.Este fehérjedús ételeket eszem.Tehát az ételekre odafigyelek,csak betartom mit mivel lehet enni.

Egyáltalán nem koplalok.Nem vagyok éhes.Csak kávét,és ásványvizet iszom.

Sokat sportolok,ami az életem részévé vált.Aerobik,futás,erősítés.Egy héten 5-6 alkalommal egy órácskát minimum.Ha több időm van akkor többet.Nagyon szeretem a táncot is.Mivel anyuka vagyok így ezeket a gyakorlatokat itthon végzem.Nincs sem időm,sem pénzem konditeremre.Kitartás és odafigyelés az kell.Viszont motiváció mikor látom a tükörben a változást,és az mikor mások is mondják hogy mennyit fogytam.Megéri.Az életmódváltozáshoz teljesen hozzászoktam,és már nem csinálnám amit régen.Kérdezz nyugodtan bármit,és szívesen segítek!

2014. febr. 9. 10:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Mérd meg magad ott, ahol a kiindulási kg-ot megmérted :D
2014. febr. 9. 10:58
 20/22 anonim ***** válasza:

Várj, itt valami nem stimmel!

A 42-es méret az egy konfekcióméret, kb. L-XL-nek felel meg.

Konfekcióban a 32-es méret kb. XXS lehet, te annyit fogytál volna, vagyis 5 méretet??????

Viszont nadrágméretben is létezik 32-es (ami a derék inch-ben kifejezett méretére utal) és ez a méret kb. a 42-es konfekciónak felel meg.

Vagyis eszerint egy dekát sem fogytál, bocsi...

De egyszerűbb lenne, ha vennél egy mérleget (kb. 2e Ft) vagy legalább egy centit (kb. 150 Ft) és heti 1x dokumentálnád magadnak a változásokat :)

2014. febr. 9. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!