Hogyan kellene leadnom pár kilót? Az eddigi módszer nem vált be.
Figyelt kérdés
Kb. 3 évvel ezelőtt eléggé meghíztam (63 kilóra mentem fel 173 cm-hez), de szerencsére észbekaptam és sikerült leadnom több, mint 10 kilót. A legvékonyabb korszakomban 51 kiló voltam. De azóta megint 56 kiló körül vagyok, ami azért gáz, mert nem eszek sokat, és főként gyümölcsöket, teljes kiörlésű zsemlét, néha csirkét fogyasztok. Sok folyadékot iszok. A hét szinte minden napján sportolok (szobabiciklizek és jógázok) mégsem sikerül fogynom. Nem vagyok kövér, de sajnos mindig a hasamra hízok. Az sem vészes, de én akkor is jobban éreztem magam, amikor vékony voltam, és sokkal több volt az önbizalmam. Kb. 53 kilóra szeretnék lemenni. Mit javasoltok?2014. jan. 18. 14:19
1/1 anonim válasza:
Pszichológus.
Már így is túl sovány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!