Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? Szerintetek?

Hogyan fogyjak le? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem...hát sose voltam egy nádszál karcsú lány,mindig is inkább az erősebb,vastagabb lányok táborát gyarapítottam,ami nagyon zavar(t)....hájas,vastag combok,vastag vádli,hurkás has,hát....de alapból vastag a csontom is.Szóval ahogy nőttem mindig nőtt vele a súlyom is....én pedig mindig le akartam fogyni,hogy vékony lehessek,de sose sikerült.Aztán nyár végén 62 kg voltam a 160 cmhez.Jött a középsuli én meg a nagy idegeskedésekbe elkezdtem enni,enni és enni.Meg ugye sokat tanul(tam)ok,nem nagyon mozogtamstb.Szép lassan a 62 ből 65 lett,aztán 66,és tegnap mértem magam,67! kg vagyok:(Már nagyon leszeretnék fogyni,magam miatt elsősorban,meg persze mások miatt is:)De fogalmam sincs hogy mit hogyan egyek,mit mozogjak hasonlók....ráadásul anya mindig főzi a jobbnál jobb kajákat,én pedig nagyon szeretek enni,és rettentően édesszájú vagyok:S

Na szóval a combom,fenekem az ami leginkább zavar,a combom 60 cm,és kb.úgy néz ki mint egy kötözött sonka.A fenekem meg nagy,hájas és narancsbőrős....elég csúnya.A hasamom is megjelentek a párnácskák:(Szerintetek mit kéne tennem,hogy sikerüljön lefogynom 55 kg-ra?Bármilyen módszer érdekel.Persze tudom,hogy 1 hét alatt nem lehet lefogyni,de szeretnék gyorsan,és ezért bármire képes vagyok.Most nagyon határozott vagyok.

Elnézést a helyesírási hibákért,és hogy ilyen hosszú lett.

l/16

2010. febr. 27. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:

szia.én is most kezdem. leírom h mit.:

heti 4kardio edzés8edzőteremben)reggel felülések,este torna.napi min. 3liter víz,semmi cukor,este 4után semmi. bőséges(természetesen)egészséges reggeli,délben kevés kaloria,aztán 4ig alma narancs kefir...stb.

váltózuhany és szauna,narancstalanító krémek.almaecet reggel 2dl vízben egy kiskanál.kávéskanál.

ezzel tuti lefogysz 2 hónap alatt,és olyan alakod lesz,mint a modelleknek.ez egészséges,csak a sok mozgás majd megterhel,ezért szedj sok-sok vitamint.énis most kezdem az uj életem. rajtam nincs sok,én csak husis vagyok,de modellkedni szeretnék.szal lefogyok. rem segitettem. 17/L

2010. febr. 27. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
nehogy hallgass az elsőre...kész agyrém amiket összezagyvál részben.Ha 4 után nem eszel másnap a szervezeted zsírban raktározza el a magadhoz vett táplálékot ,lefekvés előtt 2-3 órával ne egyél már vacsira is csak zöldséget.A krémek semmire nem jók csak a hiszékeny tudatlan libák veszik be ezt a maszlagot.Te légy okosabb!Az almaecet reggel meg kimarná a gyomrodat szerintem nem ér meg ennyit a dolog.MERT EZ NEM EGÉSZSÉGES!!!Kétnaponta járj el futni szép fokozatosan szoktasd hozzá magad hetente emeld 10 perccel akkor lesz jó ha már minimum 40 perced megvan.Mivel neked kicsit nagyobb a súlyfelesleged ezért hamar beindul a fogyás de egy idő után lefog állni nem árt szigorítani majd a diétán de ezt majd te is látni fogod.A citrusfélék emésztésserkentők a zöld tea méregtelenítő hatású.Sok sikert!
2010. febr. 27. 15:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. febr. 27. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:

előttem lévő!

jó nagy paréj vagy.nem zagyválok.

ezek jó dolgok a liba meg te vagy. vagyis nem. énvagyok,te meg gondolom egy befásult ronda disznó

2010. febr. 27. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne kapd fel a vizet, mert igaza volt... Tényleg sok hülyeséget írtál. A másodikhoz még annyit, hogy semmi liszt cukor meg édesség és üdítők. Napi 3 liter víz, sok zöldség, fehér hús. Ha édesszájú vagy, akkor most nem leszel az, nem eheted meg, ha mégis megeszed, akkor hagyd az egészet.
2010. febr. 27. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:
és még primitív is vagy ;) hát képzeld kemény 52 kg 168 cm-es disznó vagyok...amúgymeg örülj ,hogy nem osztottak még ki úgy istenigazán.Tudod az emberek azért olvassák ezt a topikot ,hogy tanácsokat kapjanak a lefogyással kapcsolatban szóval mindenki disznó itt?:D Akkor nyilvánvalóan te is.Tudod ahhoz ,hogy modell lehess nem csak szépnek kell lenned de kedvesnek se ártana.
2010. febr. 27. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát még jó hogy tudod hogy nézek ki:)

16 éves vagyok 190 centi 90 kiló. Egyeltalán nem vagyok kövér, már féléve járok edzeni. De te ezt biztos jobban tudod:)

Igen ez egy olyan oldal, ahol tanácsokat adhatunk, de a kérdező rossz tanácsokkal nem megy sokra...

2010. febr. 28. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
ezt most kinek írtad?
2010. febr. 28. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz, és aki nem fogja fel hogy rossz tanácsokat is adott.
2010. febr. 28. 12:49
 10/10 anonim ***** válasza:
a kettő egy és ugyanaz :D..én is ő neki írtam ,hogy ezek szerint mindenki disznó ha én is 52 kg-al(az írásából ez jött le)na mind1.A lényeg ,hogy az első válaszoló nagy baromságokat hozott össze.SENKI ne kövesse!!
2010. febr. 28. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!