Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le minél...

Hogyan fogyjak le minél kevesebb idő alatt?

Figyelt kérdés
18 lassan 19 éves fiú vagyok 193cm és 103kg. Hogyan fogyjak le minél kevesebb idő alatt? Mi a heti ideális kg fogyásnál? Hetente 6 kb 1 órás edzés jó és kevesebb étel? Vagy segítsetek. Szereték kicsit izmosabb is lenni, de az még csak álom:D Előre is köszönöm.
2011. nov. 20. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem, sajnos gyorsan nwem fogsz tudni lefogyni. Ez van. Ha van munkád, vagy valami zsebpénzed, akkor kondibérlet, és pár alkalomra személyi edző kell. Hogy megírja az étkezési ütemterved, és segítsen (ha még sosem voltál konditeremben)... :)

Én is így csinálom. Januárban kezdem, mert decemberben kapok először pénzt, ami a sajátom.

2011. nov. 20. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Diétás étrend és sok mozgás. Heti 1 kilónál többet ne akarj fogyni! Ha nem szeretnél izmot veszíteni, a diéta mellett végezz erősítő edzést (súlyzózz).
2011. nov. 20. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ha van ilyen akaraterőd és eljutsz idáig...a határ a csillagos ég...

2011. nov. 20. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!