Sarka Katának hogy lett ilyen jó alakja?
Normálisan étkezett, sokat járt konditerembe. Kitartó volt! :)
Szerinte ehhez nem kell pénz, szerintem igen mert diéta alatt se árt pl. tejterméket húst enni, és hát ugye a nem valami olcsó mulatság mindig megvenni a csirkemellet hozzá a megfelelő olajat illetve a zsírszegény tejtermékeket stb.-t.
Meg aki mondjuk 3 műszakba dolgozik VAGY kemény fizikai melót végez annak már nincs energiája edzeni.
Hisz van az embernek még más teendője is, család, háztartás, stb. De persze Ő ezt kicsit nehezen érti meg azért jön az olyan szövegekkel amiktől sokszor már rosszul vagyok.. De amúgy büszke vagyok rá is, mert tényleg szép eredményrt ért el.
21/L
Ugy, hogy fiatalon szult ket gyermeket. Hajdu Peti eltartja, fozni nem tud es a konyha is disznek van. Mirelit husokon es sultkrumplin tartja a gyerekeit. Egesz nap jon-megy es edz. Minden masra ott a bejarono meg az egyebek. Egyszer csunyan beegette magat a teveben, ugyanis elmeselte hogy sirva jott haza a kislanyaval az ovibol. Voltak ezek a kerdesek, kinek mit keszit az anyukaja a legjobban, Noncsi meg azt felelte hogy a muzlit tejjel. Sutotok kremlevest tud, meg valami mast es ennyi. Ezt is a vacsoracsata miatt tanulta meg.
Hat igy lett ilyen jo alakja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!