Ki hogyan próbál tenni az alakja formálásáért?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran, mennyi időt, mit tornáztok? Futás, stb? Felülés, hasprés? Plank gyakorlatok?
Étkezés?
Szeretnék kicsit formásabb lenni, hogy látszódjon rajtam a mozgás :) 50 kg vagyok, tehát súlyproblémám nincs, csak formálni szeretnék, leginkább hasra, fenékre, hogy még szebb legyen :) ill. vékony formás lábakat akarok :)
2015. ápr. 16. 08:41
1/3 anonim válasza:
heti 3-4 szer aerobic box van benne plnak és egyéb hasgyakorlat is, erőnlétet, állóképességet + kockahasat csinál.
2/3 anonim válasza:
Én semmit.
Jó esetben heti 3-4 délután edzem, 2 vagy 3 órát. Küzdősport, taichi, erősítés, gyógytorna, nyújtás.
Mert igényem van ezekre az edzésekre.
Ha az alakomon formálnék, hagyományos testépítő gyakorlatokat választanék nagy súlyokkal. Így csak vékony, sportos/izmos?/ vagyok.
24/F.
3/3 anonim válasza:
Heti 4 súlyzós edzés+ 1 kardió. Valamikor Péntek Enikő dvd-jét is előkapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!