Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hogyan próbál tenni az...

Ki hogyan próbál tenni az alakja formálásáért?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran, mennyi időt, mit tornáztok? Futás, stb? Felülés, hasprés? Plank gyakorlatok?

Étkezés?

Szeretnék kicsit formásabb lenni, hogy látszódjon rajtam a mozgás :) 50 kg vagyok, tehát súlyproblémám nincs, csak formálni szeretnék, leginkább hasra, fenékre, hogy még szebb legyen :) ill. vékony formás lábakat akarok :)

2015. ápr. 16. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
heti 3-4 szer aerobic box van benne plnak és egyéb hasgyakorlat is, erőnlétet, állóképességet + kockahasat csinál.
2015. ápr. 16. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Én semmit.

Jó esetben heti 3-4 délután edzem, 2 vagy 3 órát. Küzdősport, taichi, erősítés, gyógytorna, nyújtás.

Mert igényem van ezekre az edzésekre.

Ha az alakomon formálnék, hagyományos testépítő gyakorlatokat választanék nagy súlyokkal. Így csak vékony, sportos/izmos?/ vagyok.

24/F.

2015. ápr. 16. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Heti 4 súlyzós edzés+ 1 kardió. Valamikor Péntek Enikő dvd-jét is előkapom.
2015. ápr. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!