Fiúk, lányok! Mit gondoltok? Milyen az alakja ennek a lánynak?
Itt van két link, szerintetek milyen testalkata van a lányoknak? Nem túl vékonyak? Legfőképp a combjukra gondolok. Vagy ez pont jó? Egyik ismerősöm is ilyen alkatú, szerintem vékony. Szeretnék lefogyni, de nem tudom, ez túlzás lenne -e. Légyszíves, segítsetek! Inkább a 2. kép érdekelne. Köszi előre is:)
15/L
Ezek tipikusan olyan vékony lányok, hogy már-már betegek, de ruha nélkül mégsem nézek ki jól, összeesnek, hiszen még a maradék felesleges izmot is felhasználta már a szervezetük az életben maradás érdekében, egy kilós kenyér megemelése is fizikai teher, súlyzózás számukra.
Nagyon-nagyon szeretem a vékony lányokat, de az nem szép, ha valaki csak azért vékony, mert alultáplált.
Hát ez messze nem vonzó külső. Girhes csirke..Annyira vékony, hogy ebben már semmi szépség nincs. Jól írta valaki. Kisminkelve egy kisgyerek.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!