Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Mit gondoltok?...

Fiúk, lányok! Mit gondoltok? Milyen az alakja ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

Itt van két link, szerintetek milyen testalkata van a lányoknak? Nem túl vékonyak? Legfőképp a combjukra gondolok. Vagy ez pont jó? Egyik ismerősöm is ilyen alkatú, szerintem vékony. Szeretnék lefogyni, de nem tudom, ez túlzás lenne -e. Légyszíves, segítsetek! Inkább a 2. kép érdekelne. Köszi előre is:)

[link]

[link]

15/L

2015. ápr. 10. 05:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A szépségipar bevett trükkje, hogy 13-14 éves gyereklányokat 18-nak sminkelnek és ezzel keltik a feszkót a jónépben. Akik aztán persze kérdezik, hogy hogyan tudnának így kinézni. Sehogy, mert egy felnőtt egészséges nő nem néz ki így.

Nem ez az ideál, ez csak marketing. Még az ostoba képbeállás is azt sugallja, hogy ezek kisiskolások.

2015. ápr. 10. 10:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez túlzás lenne 15 évesen. Ilyen alkatú a lányom is, de ő meg hízni szeretne.
2015. ápr. 10. 10:50
 13/18 anonim válasza:

Ez a tipikus modell alkat. Szerintem ezt az alkatot nem túl sok férfi részesíti előnyben, mivel ez hiába vékony, mégis formátlan.

Ha aktív testmozgás nélkül akarsz lefogyni, akkor maximum ilyen lesz az alkatod.

2015. ápr. 10. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Szabályosan megijedtem amikor megláttam. Kóros eset, egyáltalán nem vonzó. Ha a gyerekem lenne, elvinném orvoshoz.
2015. ápr. 10. 11:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez már kórosan sovány, nemhogy vékony. Félreértés ne essék, nem akarom bántani azokat, akik eleve ilyenek, és "nem tudnak", nem akarnak hízni, szíve joga mindenkinek, de ez nem egészséges, nem nőies és nem csinos. Az ilyen "divat" fotózásoknál szeretik a csontsovány lányokat, de szomorú, hogy ezt látják a fiatal csajok követendő példaként.
2015. ápr. 10. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ők betegek.

Van egy szint izomzatban, amit az ember testedzéssel elér, fitnesz életmód, különösebben rendberakott táplálkozás nélkül.

Persze a rossz táplálkozás mellett zsírosodás is szokott lenni, ez alatt meg nem látszik a csoffadt izomzat, bár a zsírt is mozgatni kell, az meg ici-picit erősítheti az izomzatot.

Ők túl vékonyak, ez biztos. Nem valószínű, hogy akár vidéki életmód mellett dolgoznának, akár városi életmód mellett edzenének normálisan, ennyi lehet a probléma, esetleg edzenek de mellette éheznek valamiért, vagy lisztérzékenyek és tápanyag felszívódás zavarral küzdhetnek, akár.

2015. ápr. 10. 14:31
 17/18 anonim válasza:
Ennyi idősen még belefér ez a comb vastagság, Ők eleve ilyenek, tehát nem diéta vagy edzésforma a titkuk. Pusztán csak nem esznek úgy, annyit, ahogy kellene.
2015. ápr. 10. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Az éhezés valóban nem 'diéta' és nem titok, sőt Afrikában igen populáris, jobb híján.
2015. ápr. 10. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!