Ha valakinek az ételben talál vigaszt, az törődjön bele, hogy sohasem lesz jó alakja?
Január és május között lefogytam 15 kilót, kalóriacsökkentéssel és lightos paleóval.
Azóta viszont elszabadult a pokol, nem tudom tartani a kontrollt, és gyakorlatilag minden este össze-vissza zabálok mindent, ami a szemem elé kerül.
Stresszelek az utóbbi időben elég sokat, és nem bírom ki zabaroham nélkül. Mit tegyek? Már 4 kiló visszajött, ha nem 5... :(
Most vagyok 75 kg a 176 cm-es magasságomhoz. Legalább még 10 kilót kéne fogynom, hogy elfogadható legyen a külsőm, de egyszerűen ez az evési kényszer erősebb nálam, hiába döntöm el minden nap, hogy igen, mától újból diétázom, nem bírom megállni.
Tökéletes példája ennek az alforumnak az elburjánzására.95% hülyeség ez a szekció + még veszitek a baromságokat a nők lapjából meg a femináról.
Itt az eredmény *clapcalp
Aztán az oto chili kockahasgép ki ne maradjon egy nap se
Írtam, hogy a paleó diéta elveit követtem, annyiban szegtem meg, hogy ettem néha burgonyát és rizst.
A kalóriacsökkentést ne úgy képzeljétek el, hogy drasztikusan, egyik napról a másikra elkezdtem alig enni valamit, simán bevittem 1800-1900 kcal-t.
És igen, mozoftam is, napi 1, 1,5 órákat gyalogoltam.
Egyáltalán nem szép, hogy az ember torkának estek, láthattátok, hogy nem balga módra diétáztam.
Esetleg, ha ilyen okosak vagytok, megtehetnétek hogy a kérdésemre is válaszoljatok, khm...
Kérdező! Örülök ,hogy eddig nem találkoztam konkrétabban a paleo "diétával".Sajnálatos módon most utánna néztem ,hogy mi is ez pontosan.
"Zöldségek közül: a krumplit, kukoricát, szóját (Szaponin tartalma miatt!)" Eddig a mondatik olvastam a cikket de már ez előtt is olyan közhelyek voltak benne ,hogy az agyam folyik ki a fülemen.
A nevezetes cikk: [link]
Használhatóbb források magyarul:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas
A sárga kapszula
Használható források angolul:
examine.com
4chan.org/fit
http://www.youtube.com/user/elliottsaidwhat
és még számtalan más.
Nézd meg oldalt a ketegória nézetet (lásd:főoldal,Fogyókúrák,90 napos diéta ...)
Ezeket így töröld ki az agyadból
Nekem ez nem sokat jelent, hogy a levegőbe dobálózol, hogy pfujj, milyen rossz.
Amúgy most már nem vagyok paleó, ahogy a magyáraztban ki is fejtettem.
De még mindig nem válaszoltál a feltett kérdésemre...
Most mit lehet válaszolni a depreszziós,letargiás kérdésedre?
Én csak rámutattam ,hogy rossz forrásokból építkezel mind fizikálisn mind szellemileg.Nem tudom téged mennyire érdekel nek ezek a témák de ha elolvastál volna egy publikációt is a témakörben akkor tudnád ,hogy mekkora ostobaság a paleotól kezdve a popkorndiétán át a kilencven naposig mind.Ameddig meg csak a feminás/nőklapjás érveidet hozod addig nem tudok jobbat tanácsolni mint ,hogy irány a sport/mozgás témakör aztán kérj egy felvilágosítást sándorzsoltiéktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!