Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valakinek az ételben talál...

Ha valakinek az ételben talál vigaszt, az törődjön bele, hogy sohasem lesz jó alakja?

Figyelt kérdés

Január és május között lefogytam 15 kilót, kalóriacsökkentéssel és lightos paleóval.

Azóta viszont elszabadult a pokol, nem tudom tartani a kontrollt, és gyakorlatilag minden este össze-vissza zabálok mindent, ami a szemem elé kerül.

Stresszelek az utóbbi időben elég sokat, és nem bírom ki zabaroham nélkül. Mit tegyek? Már 4 kiló visszajött, ha nem 5... :(

Most vagyok 75 kg a 176 cm-es magasságomhoz. Legalább még 10 kilót kéne fogynom, hogy elfogadható legyen a külsőm, de egyszerűen ez az evési kényszer erősebb nálam, hiába döntöm el minden nap, hogy igen, mától újból diétázom, nem bírom megállni.

2014. júl. 26. 18:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elnézés a hibákért.
2014. júl. 26. 18:22
 2/13 Tgeenay ***** válasza:

Tökéletes példája ennek az alforumnak az elburjánzására.95% hülyeség ez a szekció + még veszitek a baromságokat a nők lapjából meg a femináról.

Itt az eredmény *clapcalp

Aztán az oto chili kockahasgép ki ne maradjon egy nap se

2014. júl. 26. 18:29
 3/13 anonim ***** válasza:
A baj az kedves kérdező hogy te fogyókúrázni akarsz! Életmódot kell váltani, amiben bele fér egy kis szénhidrát, egy kis cukor, egy kis süti is. De alapvetően az étrendedet a fehér hús + zöldségek + gyümölcsök + halak határozzák meg! Kenyérből egyél napi max 1 szeletet és teljes kiörlésűt, cukor helyett használj xilitet v nádcukrot és keveset fogyassz belőle, illetve kezdj el sétálni gyorsan esetleg sportolni valamit. Ne akard drasztikusan megváltoztatni az étrended és az életmódod mert az lesz a vége hogy a sok jojótol mindig nagyobb és nagyobb leszel, láttunk már ilyet nem egyet nem kettőt! Sok sikert a szemlélet váltáshoz :) !
2014. júl. 26. 18:40
 4/13 Tgeenay ***** válasza:
Végre valaki aki tudja mi a dörgés^^
2014. júl. 26. 18:41
 5/13 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy a paleó diéta elveit követtem, annyiban szegtem meg, hogy ettem néha burgonyát és rizst.

A kalóriacsökkentést ne úgy képzeljétek el, hogy drasztikusan, egyik napról a másikra elkezdtem alig enni valamit, simán bevittem 1800-1900 kcal-t.

És igen, mozoftam is, napi 1, 1,5 órákat gyalogoltam.

Egyáltalán nem szép, hogy az ember torkának estek, láthattátok, hogy nem balga módra diétáztam.

Esetleg, ha ilyen okosak vagytok, megtehetnétek hogy a kérdésemre is válaszoljatok, khm...

2014. júl. 26. 19:00
 6/13 Tgeenay ***** válasza:

Kérdező! Örülök ,hogy eddig nem találkoztam konkrétabban a paleo "diétával".Sajnálatos módon most utánna néztem ,hogy mi is ez pontosan.

"Zöldségek közül: a krumplit, kukoricát, szóját (Szaponin tartalma miatt!)" Eddig a mondatik olvastam a cikket de már ez előtt is olyan közhelyek voltak benne ,hogy az agyam folyik ki a fülemen.

A nevezetes cikk: [link]

Használhatóbb források magyarul:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas

A sárga kapszula

[link]

Használható források angolul:

examine.com

4chan.org/fit

http://www.youtube.com/user/elliottsaidwhat

és még számtalan más.

Nézd meg oldalt a ketegória nézetet (lásd:főoldal,Fogyókúrák,90 napos diéta ...)

Ezeket így töröld ki az agyadból

2014. júl. 26. 19:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Nekem ez nem sokat jelent, hogy a levegőbe dobálózol, hogy pfujj, milyen rossz.

Amúgy most már nem vagyok paleó, ahogy a magyáraztban ki is fejtettem.

De még mindig nem válaszoltál a feltett kérdésemre...

2014. júl. 26. 19:30
 8/13 Tgeenay ***** válasza:

Most mit lehet válaszolni a depreszziós,letargiás kérdésedre?

Én csak rámutattam ,hogy rossz forrásokból építkezel mind fizikálisn mind szellemileg.Nem tudom téged mennyire érdekel nek ezek a témák de ha elolvastál volna egy publikációt is a témakörben akkor tudnád ,hogy mekkora ostobaság a paleotól kezdve a popkorndiétán át a kilencven naposig mind.Ameddig meg csak a feminás/nőklapjás érveidet hozod addig nem tudok jobbat tanácsolni mint ,hogy irány a sport/mozgás témakör aztán kérj egy felvilágosítást sándorzsoltiéktól.

2014. júl. 26. 19:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Jó... Most biztos el vagy telve magaddal, hogy megmondtad a tutit.
2014. júl. 26. 19:43
 10/13 Tgeenay ***** válasza:
Segíteni szeretnék bármennyire is sértő a szurkálódó stílusom.
2014. júl. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!