Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebben talál párt magának az, akinek nagyon kicsit számít a külső? Minél kevésbé számít a külső valakinek, annál könnyebben talál párt magának?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 14:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell lealacsonyodni. Olyat kell keresni, aki tetszik, és kész. Ne kényszerből legyél valakivel.
2/5 anonim válasza:
matematikailag igen. de a valóságban azért nem megy ilyen könnyen :D
3/5 anonim válasza:
Nem! Ellenkezőleg! Nekem elég kevés elvárásom volt külső terén, nincs ideálom, legyen ápolt és azért valamennyire találjam vonzónak. Viszont belsőleg annál több elvárásom volt és amíg külsőleg könnyen találtam volna olyat, aki tetszik, a belső soha nem stimmelt, nem is sikerült egyhamar párt találni.
4/5 anonim válasza:
Nem. Nekem egyáltalán nem fontos a külső, mégsem találok magamnak senkit.
5/5 anonim válasza:
Könnyebb, sajnos én nem tudnék olyan fiúval járni aki nem tetszik( próbáltam, de nem ment) persze fontos a belső is, de ha olyan válogatós valaki mint én, kevesebb eséllyel talál megfelelő párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!