Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Duci vagyok, kövér, vagy...

Duci vagyok, kövér, vagy elhízott?

Figyelt kérdés

12 éves lány.

156 cm.

58 kg.

2010. febr. 27. 12:24
 1/7 anonim válasza:
19%
Lehet, hogy egyik se, csak erős a csontozatod. Növésben vagy, lehet, hogy hamarosan nyúlsz egy nagyot és akkor sok kiló lemegy (:
2010. febr. 27. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
a testtömegindexed 23 egész akármennyi, ez még a normál értéken belül van.. de ez hülyeség szerintem, mindenkin máshogy oszlik meg a tömeg, zsír-izom aránytól is függ. Felesleg van rajtad, abból kiindulva hogy én pl 175 vagyok és 58 és még ígyis van rajtam is:D elhízott biztos nem vagy, duci-kövér közt szerintem x) 50-re menj le:)
2010. febr. 27. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
12 32 vagyok, az éltekorodat elfelejtettem figyelembe venni:D sorry akkor nefogyj semmit 2.nak igazavan mindjárt megnősz és csinos leszel:)
2010. febr. 27. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
illetve az elsőnek:D
2010. febr. 27. 12:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát, azért meglátszik rajtam az a sok McDonalds,

Csak azért kérdeztem, mert, a hasamon meglátszik.

2010. febr. 27. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
az utolsó 3 vagyok..hagyd abba a mekis kaját abszolúte, mert azt nehezen "növöd ki" viszont:D Drága és jól se laksz tőle;)
2010. febr. 27. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem nem vagy elhízott, de a Mekis kaját jobb lenne kihagyni az életedből, mert egyrészt drága, másrészt egészségtelen. :)

Ha nem ennél egy ideig Mekis cuccokat, biztos, hogy meglátszana az alakodon és jobban érzed majd Magad. :)

Mondom, szerintem nem vagy kövér, de mivel kétségek merültek fel Benned ezt illetően, azért írtál ide és kérdezted meg. :)

Még nincs baj, de a Mekis kaja egy idő után meglátszik az alakon. Szerintem fogsz még sokat nőni magasságban, akkor fogyni is fogsz. Ha kifejezetten fogyni szeretnél, akkor sportolj és kerüld a Mekit és társait, inkább egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, ha édességre vágysz, akkor valamilyen diabetikus terméket válassz abban nincs fehér cukor, vagy Norbi Update-set. Ez utóbbi nagyon finom is! :)

De persze koplalni sem szabad, mert az komoly bajokat okozhat 12 évesen.

26/L

2011. máj. 19. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!