Ugrókötelezéssel le lehet fogyni?
Le szeretnék fogyni,de futni nem nagyon van lehetőségem( a környezet,lakóhely miatt)Régebben hallottam h ugrókötelezéssel is lehet fogyni,sőt még az állóképességet is javítja.Igazából nemvagyok kövér,legalábbis nem látszik rajtam.viszont 1-2 év alatt a hasam meg a combbelsőm kicsit pufók lett.ha ugróköteleznék + mellette rátornáznék akk sikerülne eltüntetni a párnácskákat?
16/L
wáá nagyon szépen köszönöm:Dennek nagyon örülök,ugyanis ezt bírnám csinálni,mg élvezném is
ja és még valami
a 30 percet megállás nélkül vagy kis pihenőkkel gondoltad?
mert én van h nem bírom tovább és ilyenkor megakadok és muszály kifújnom magam :S
Nagyon szivesen xDD
Természetesen meglehet állni közbe, idővel úgyis erősödsz és akkor többet fogod birni, de ahoz fejlesztened kell az állóképességed. Olyan, mint az irással, előszőr meg kell tanulnod rendesen irni és aztán gyorsan irni. Ha nem tanulsz meg rendesen irni mind irhatsz gyorsan, mert semmit sem ér
első voltam !
akkor jó,megnyugodtam
köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!