Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugrókötelezéssel le lehet fogyni?

Ugrókötelezéssel le lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Le szeretnék fogyni,de futni nem nagyon van lehetőségem( a környezet,lakóhely miatt)Régebben hallottam h ugrókötelezéssel is lehet fogyni,sőt még az állóképességet is javítja.Igazából nemvagyok kövér,legalábbis nem látszik rajtam.viszont 1-2 év alatt a hasam meg a combbelsőm kicsit pufók lett.ha ugróköteleznék + mellette rátornáznék akk sikerülne eltüntetni a párnácskákat?

16/L

2010. febr. 26. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lelehet ! Ha velősen és kitartóan csinálod ! Ami azt jelenti, hogy minimum 30 percig és minnél változatosabban. Kezdheted a szokásos ugrókötelezési mozgásokkal is, én sem variáltam nagyon sokat, mert az az igazság, hogy nem ugróköteleztem sokat gyerekkoromban, tehát nem voltam valami profi, de a zsirégetés beindult ! És akkor még tegyem azt is hozzá, hogy rengeteg gyorskaját ettem s össze-vissza itthon is és az ugrókötelezésnek köszönhetően nem látszottak nagyon meg a rossz szokásaim a testemen :-D Szóval mindent bele !
2010. febr. 28. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:

wáá nagyon szépen köszönöm:Dennek nagyon örülök,ugyanis ezt bírnám csinálni,mg élvezném is

ja és még valami

a 30 percet megállás nélkül vagy kis pihenőkkel gondoltad?

mert én van h nem bírom tovább és ilyenkor megakadok és muszály kifújnom magam :S

2010. febr. 28. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szivesen xDD

Természetesen meglehet állni közbe, idővel úgyis erősödsz és akkor többet fogod birni, de ahoz fejlesztened kell az állóképességed. Olyan, mint az irással, előszőr meg kell tanulnod rendesen irni és aztán gyorsan irni. Ha nem tanulsz meg rendesen irni mind irhatsz gyorsan, mert semmit sem ér

első voltam !

2010. febr. 28. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:

akkor jó,megnyugodtam

köszi:D

2010. febr. 28. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen amíg csak filózol róla, addig nem nagyon fogyaszt...
2010. márc. 1. 00:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Am bocsi de már elkezdtem pár hete :D
2010. márc. 1. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!