Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugrókötelezéssel lehet fogyni?

Ugrókötelezéssel lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem igen tudok elszabadulni itthonról van egy 4 hónapos kilányom apa látástól vakulásig dolgozik.csak ezt tudom itthon csinálni.persze diétázom mellette meg iszom a mecsek fogyi teát.szeretnék legalább 10 kg leadni.szerintetek lehetséges ez?elvileg már 2 kg lement a mérleg szerint ami nem vmi megbizható.köszi a segítséget.
2010. jún. 29. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az ugrókötelezés tökéletes választás! :) Egyszer én is elkezdtem, de nekem túl unalmas volt, viszont ha nem hagyod abba egy hét után, akkor tuti lesz eredménye. Ugrókötelezés mellett csinálhatsz még Rubint Rékás tornákat is otthon, azok is nagyon jók!

A mérleg helyett pedig inkább a centiket nézd.

2010. jún. 29. 15:26
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást.hát remélem kitartó leszek.most nagyon elszánt vagyok:)Megnézem a Rékás cuccot remélem találok.köszi mégegyszer.
2010. jún. 29. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Az egyik legjobb módszer a fogyásra . Az ugrókötelezés és a futás a legegyszerűbb és legolcsóbb mozgás forma ,de ezzel ellentétben ez a kettő fogyaszt a legjobban . Sok sikert !:D
2010. jún. 29. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon lapos lett a hasam mikor ugróköteleztem szóval én nagyon ajánlóm ja és mellette mindent ettem persze mértékkel! De, azért hagytam abba, mert túl izmos lett a vádlim! Pedig napi 2*15 percet csináltam!
2010. jún. 29. 19:32
 5/6 anonim válasza:
Fenékre és combra is jó az ugrálókötelezés? Én onnan szeretnék fogyni:(
2010. jún. 29. 20:11
 6/6 anonim válasza:

szerintem igen.én eddig nem ugrálóköteleztem, de pedig én is szeretnék sokat fogyni a combomról és a fenekemről.

Én eddig ufy fogytam hogy jártam lovagolni(nem fontos ha nem tudod megoldani)meg nagyon sokat sétáltam barátokkal.:)

2010. jún. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!