Hogyan tudok lefogyni gyorsan?
Szigorú diétával,mert a mozgás az megvan.
De ezt nem lehet sokáig csinálni mert anorexia lesz a vége!
Lehet a húgod más alkatú mint te és sose leszel olyan.
Próbáld elkerülni a cukros dolgokat és a zsirosat.Ne egyél jóllakásig és inkább sokszor keveset!
Csak könyörgöm ne koplalj,mert annak visszahizás és anorexia ill. bulémia a vége!!!
Előző válaszadó kissé primitiv és valószinűleg anorexiás,úgyhogy ne fogadd meg a baromságait!!!
Igenis kell a szervezetnek a szénhidrát csak tudni kell hogy mennyi!Mindenből szabad,csak mértéket kell tartani!
Főleg hogy kell egy 16 éves fejlődő szervezetnek!
(Az elsőt is én irtam.)
Szia! Ha már evészavarosan is állást foglalunk a kérdésben: nekem anorexiám és bulimiám is van! Sőt kényszerevő is voltam már, sajnos!
A tanácsom, amit szerintem megfogadhatsz, hogy ne akarj gyorsan, bár gondolom verseny miatt kéne. Amit célszerű beszerezni, az egy hullahopkarika, mert az elég profi a has eltűntesében! A csípőre pedig szintén mozgás, dehát te mozogsz! Ami még jótékony lehet, ha edzés elött fahéjolajat kensz a kritikus helyekre! Nekem túl profi módon sikerült lefogynom, majdnem ott maradtam. :((
Az étrendedből csak az egyszerű szénhidrátot hagyd ki (de nem teljesen azt sem!), a többit isten őrizz!
Nehogy beleess az evészavaros élet bugyrába, mert csak a tapasztalatom írom le, nem panaszkodom, de fontos: soha nem fogsz leülni nyugodtan egy tál étel mellé! Semmi se annyira fontos, mint az ember boldogsága!
A hugodra pedig ne akarj hasonlítani, mert te 16 vagy, ő értelemszerűen még kisebb, tehát fejletlenebb, véznább is akár! A tükörben keresd meg az ideális énképed, hidd el, ott van, csak hívni kell! :))))
Ne legyen elsődleges probléma a külsőd!
Sok sikert!
a tánc nem igazán zsírégető sport fuss ugrókötelezz nálam ez vált be és az úszás
énis régen mindig a húgomra akartam hasonlítani ő tíz éves volt kb én több de most hogy nőiesedett most ő a kövérebb szóval most már nem:D
így is elég sovány vagy ne fogyókúrázz legfeljebb ne egyél csipszet meg csokit meg mekis kaját SOHA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!