Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni 5-10...

Hogy tudnék lefogyni 5-10 kilót gyorsan?

Figyelt kérdés
szeretném megtudni h tudnék lefogyni 5-10 kilót mert 167cm magas vagyok és 84 kiló :/ és sokan mondták már h lekéne fogyak mert ez nem egészséges de én nem tudok mit tenni :| 16/F
2011. aug. 14. 04:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne gyorsan akarj fogyni, inkább eredményesen. A két kulcsszó: étrend és mozgás.
2011. aug. 14. 05:27
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Ha tényleg le akarsz fogyni ,és gyorsan,akkor alma,ásványvíz.

Mindkettő korlátlanul fogyasztható,sportolni sem kell emellett,mert anélkül is garantált a lefogyás. Ha elérted a kitűzött súlyt,visszaválthatsz normál kajára.

2011. aug. 14. 06:15
 3/9 A kérdező kommentje:
és miket kéne ennem milyen rendszerességgel?
2011. aug. 14. 06:16
 4/9 A kérdező kommentje:
ez jól hangzik kipróbálom :)
2011. aug. 14. 06:17
 5/9 anonim válasza:

Most megkérdem: számít is egy kicsit, hogy egy csepp izmod is megmaradjon?

Gondolkozz kicsit...

2011. aug. 14. 06:43
 6/9 anonim ***** válasza:
napi 5-ször keveset Van kedved velem fogyni?
2011. aug. 14. 07:42
 7/9 A kérdező kommentje:
izmom az fog maradni 2 hónapja hagytam abba a karatét 7.5 évig versenyszerűen karatéztam de semmi hatása nemvolt és a térdem miatt abbakellett hagyam :( és így jött is föl rám felesleg :| és ezért szeretnék fogyni :| még tudnátok mondani nekem pár olyat amitől lehet fogyni? :)
2011. aug. 14. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok zöldség, sok gyümölcs, sovány husi (lehetőleg panír és olaj nélkül). Édességeket kerülni. 5-ször egyél, de mindig keveset. Drasztikus fogyókúra esetén veszítesz izmot, akármennyit is sportoltál előtte.
2011. aug. 14. 18:12
 9/9 Csizmi válasza:
Érzem a bánatodat testvér:( Én ovodában mindíg futottam és most hogy iskolás lettem meghíztam:'(
2011. szept. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!