Hatásos lesz ez a fogyókúra?
Reggeli : 1 főtt tojás+ 2 teljes kiörlésű gabonarúd ( 90 Kcal+ 50 Kcal )
Tizórai : 1 zöldség v. gyümölcs
Ebéd : valamilyen hús zöldségekkel
Uzsonna : gyümölcs v. zöldség
Vacsi= Uzsonna xD
15/L vagyok, sztem nem vagyok szélsőséges, jó kajákat választottam és naponta pilates-ezek, aerobicozom és gyaloglok is. 158 cm 58 kg vagyok, szerintetek menni fog a fogyás ? Köszönöm szépen !!
Szerintem csak részben jó.
Reggeli: teljes kiörl. kenyér (1 nagy vagy 2 kicsi/vékony szelet), sonkával, sajttal, nagyon sok zöldséggel (paprika, paradicsom, saláta, retek, répa). Lehet főtt tojás is, de kenyér kell.
Vacsara: mint az ebéd, csak kevesebb, és 6 után semmi.
Ha nem viszel be elég kalóriát, nem fogsz fogyni, fáradékony/beteg leszel, ráadásul ha újra normálisan eszel, hízni fogsz. Jojó effektus.
És ami nagyon fontos: 15 éves vagy, fejlődésben lévő szervezet, most áll be a ciklusod, stb. Nem lehet drasztikusan koplalni. Amit leírtál, az az.
Kedves első válaszoló !
Előszőr is köszi, h válaszoltál xD
Másodszor, én amikor gyümit eszem már egyből nem vagyok éhes, szóval nem koplalás. Azonkivül meg 2 évvel ezelőtt úgy fogytam 18 KILÓT, hogy fél évig nem ettem sem kenyeret, sem krumplit és még élek :-)
Jó létet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!