Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg lehet és mennyi időbe...

Hány kg lehet és mennyi időbe telik ilyet elérni? (KÉP)

Figyelt kérdés

Ezt a képet az egyik ismerősöm tette fel, de mivel kb 2 éve nem beszéltem vele, úgyhogy elég ciki lenne rákérdezni.

[link]

Én 165 cm és 65 kg vagyok. Főleg a hasam nagy, a fenekem pl kisebb mint a képen látható lánynak. Mennyi idő lenne ilyesmi alakot elérnem, ha keményen dolgozom rajta, nem csalok egy napot sem?

2015. máj. 25. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Kellene rólad is egy kép
2015. máj. 25. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Haladást már 2-3 hónap elteltével is fel tudsz mutatni, de konkrét időt nem lehet így erre mondani.

Kicsit változtatnod kell a hozzáállásodon, mert türelmetlen vagy. Piszokmód megéri ám elkezdeni úgy is, ha csak jövő nyárra lesz belőle szemmel jól látható, kellemes eredmény.

Mivel némi életmódváltást kell elérned, így ez egy folyamatos tevékenység következménye kell, hogy legyen, különben nincs kizárva, hogy visszaszerzed amit leadtál.

2015. máj. 25. 10:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy rögtön ilyen legyek. Pont azért nem egy fitnessmodell képét linkeltem be, inkább egy elérhetőbb testet.
2015. máj. 25. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Sok idő.

De most mit edzel, hogyan étkezel?

Mert ha a mai naptól kezdenél mindent az alapoktól, az étkezés átalakítását, most kezdenél rendszeresen és értelmesen edzeni, akkor 1-2 éves projectet említenék. Nyilván ha tök ügyes vagy akkor lehet gyorsabban is változni, de azért meg kellene tanulni enni, edzeni, fel kellene építeni izmokat, utána le kellene adni némi fölösleget ugye.. együtt a kettő baromi lassú, nehézkes.. sok elméleti infó és gyakorlati tudás is kellene, és persze alkalmazni is kellene ezeket.

Szóval egy tiszteletreméltó, de teljes embert kívánó dolog az edzés, alakformálás amit mégis be kell építeni a napi kerékvágásba, munka - suli mellé.

2015. máj. 25. 11:17
 5/10 A kérdező kommentje:

Az én alakom ilyesmi, csak kisebb a mellem valamivel. De a hasam pontosan ugyanilyen. Úgy gondoltam, ha minden nap edzenék és diétáznék, akkor 4 hónap alatt olyan lehetnék mint a képen látható lány. Persze ha tovább tart, az sem fog lelombozni.

[link]

2015. máj. 25. 11:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Még nem étkezek megfelelően sajnos, néha edzek otthon lépcsőzőgépen, meg szoktam felülésezni. Az étrendet mindenképp át akarom csinálni, kenyeret teljesen elhagyni. Szeretnék minden nap edzeni, heti 2x eljárnék kondiba is, csak nem igazán tudom mit csináljak ott.
2015. máj. 25. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:

*a linkelt képen teljesen egészséges lány van, csak nem az ektomorf alkatot testesíti meg.

De jól néz ki, ami fontosabb egészséges a testzsír aránya, férfi szemmel vonzó is, persze ettől még egy ilyen alkató lány is alakíthat magán, csak nincs vele sem semmi baj. Ilyenre azt szoktam mondani, hogy az egészsége miatt oda lehet figyelni a táplálkozásra, edzésre, hogy később se legyen semmi egészségügyi kellemetlenség.

2015. máj. 25. 11:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essen, én szeretem a testem, de most jött el az az idő, hogy változtatni szeretnék. Fiatal vagyok, most akarok "szebb" lenni, kihozni magamból a maximumot. Nem akarok se 40 kg, se egy fitnessmodell lenni, csak jobban kinézni, s hiszem, hogy jobban is fogom magam érezni. Koplalni nem szeretnék, csak megválogatni az ételt. Szerencsére imádom a zöldségeket, így nem fog gondot okozni.
2015. máj. 25. 12:48
 9/10 A kérdező kommentje:
7es, akkor én endomorf vagyok, a lány akit a kérdésben linkeltem ektomorf? Bocsi, de teljesen értetlen vagyok a témában, azt tudom, hogy alma testalkatom van. Szerintem a kérdésben szereplő lány is alma, csak vékonyabb.
2015. máj. 25. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
A képen az ismerősöd szerintem ektomorf vagy lefogyott mezomorf. De ez sem számít sokat, jó alakja van most neki is, de hasonló alak elérhető (nem extrém izmos, nem extrém szálkás, sima odafigyelés látszik rajta, persze ez az odafigyelés az amire a legtöbbünk nem képes a hétköznapokban)
2015. máj. 25. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!