Hány kg lehet és mennyi időbe telik ilyet elérni? (KÉP)
Ezt a képet az egyik ismerősöm tette fel, de mivel kb 2 éve nem beszéltem vele, úgyhogy elég ciki lenne rákérdezni.
Én 165 cm és 65 kg vagyok. Főleg a hasam nagy, a fenekem pl kisebb mint a képen látható lánynak. Mennyi idő lenne ilyesmi alakot elérnem, ha keményen dolgozom rajta, nem csalok egy napot sem?
Haladást már 2-3 hónap elteltével is fel tudsz mutatni, de konkrét időt nem lehet így erre mondani.
Kicsit változtatnod kell a hozzáállásodon, mert türelmetlen vagy. Piszokmód megéri ám elkezdeni úgy is, ha csak jövő nyárra lesz belőle szemmel jól látható, kellemes eredmény.
Mivel némi életmódváltást kell elérned, így ez egy folyamatos tevékenység következménye kell, hogy legyen, különben nincs kizárva, hogy visszaszerzed amit leadtál.
Sok idő.
De most mit edzel, hogyan étkezel?
Mert ha a mai naptól kezdenél mindent az alapoktól, az étkezés átalakítását, most kezdenél rendszeresen és értelmesen edzeni, akkor 1-2 éves projectet említenék. Nyilván ha tök ügyes vagy akkor lehet gyorsabban is változni, de azért meg kellene tanulni enni, edzeni, fel kellene építeni izmokat, utána le kellene adni némi fölösleget ugye.. együtt a kettő baromi lassú, nehézkes.. sok elméleti infó és gyakorlati tudás is kellene, és persze alkalmazni is kellene ezeket.
Szóval egy tiszteletreméltó, de teljes embert kívánó dolog az edzés, alakformálás amit mégis be kell építeni a napi kerékvágásba, munka - suli mellé.
Az én alakom ilyesmi, csak kisebb a mellem valamivel. De a hasam pontosan ugyanilyen. Úgy gondoltam, ha minden nap edzenék és diétáznék, akkor 4 hónap alatt olyan lehetnék mint a képen látható lány. Persze ha tovább tart, az sem fog lelombozni.
*a linkelt képen teljesen egészséges lány van, csak nem az ektomorf alkatot testesíti meg.
De jól néz ki, ami fontosabb egészséges a testzsír aránya, férfi szemmel vonzó is, persze ettől még egy ilyen alkató lány is alakíthat magán, csak nincs vele sem semmi baj. Ilyenre azt szoktam mondani, hogy az egészsége miatt oda lehet figyelni a táplálkozásra, edzésre, hogy később se legyen semmi egészségügyi kellemetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!