Á, még csak 3 éve csinálom, nem megy az olyan könnyen faluhelyen, de már nem hiányzik sok.
Még nincs itt a strandszezon, de én 100 kilósan is ugyanúgy élvezném a vizet, benne legalább kevesebbet nyomok :D Örülök azért, hogy én nem tudok akkorára felhízni, rossz étrenddel sem, mindig visszacsökkentem 80 körülre s onnan kezdtem 3 éve.
Most 62 kiló vagyok. Illetve kicsit több, mert megint töltődtek a glikogénraktáraim. A derékbőségem már biztos 80 cm alá ment, fog ez menni :)
Viszont már rég unok állandóan árgus szemmel figyelni a kalóriára, ezért is megy lassan a vége, pedig remek módszerem van. De elvagyok, az a fő :)
Július végén lesz a szülinapom, addigra azért nem ártana csinosabbnak lenni. Némi izom felszedését is tudnám értékelni, de azért tenni is kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!