Ebben a formában úszással lehet fogyást elérni?
Kalóriaszámlálással eddig már 2kg-tólsikerült megszabaldunom egy hónap alatt. Persze volt hogy átléptem a korlátaim nem kicsit :D Most elkezdek úszni járni mivel a futást nagyon nem szeretem . Heti 3x mennék (2x 1.5-2 óra, 1x 3/4 -1 óra) nem gyors tempóban . És emelett még hetente egyszer járok néptáncra is ami ált.2 óra .És még itthonra tervezek valami erősítés félét,de ez még nem biztos . Kg-ban annyira nem fogok fogyni azt tudom de a "változás" észre vehető lesz az alakomon. Lehetőleg olyan adjon választ aki úszik vagy úszott . Köszönööm.
17/L 165cm/66kg
Én másfél éven keresztül heti ötször másfél-két órát úsztam.
Az alakomon nagyon szépen látszott a változás: szélesebb váll (ez nagyon rám fért, mert körte alkatom van sajnos), vékonyabb derék, egyenesedett a hátam...), viszont a súlyom sajnos nem csökkent tőle semmit.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!