2 hónapig nagyon rendesen betartottam a fogyókúrámat. Nem nasiztam, egészséges dolgokat ettem, a kettő hónap alatt egy kis édességet, csokit vagy bármi ilyesmit SEM ettem. Mindennap edzettem kardiót, hétköznap 20 percet, hétvégén háromnegyed/ egy órát. MINDEN NAP futottam. És nem ment le láthatóan semmi. Mi a szart csinálok rosszul??? Teljesen feladtam visszatértem az egészségtelen kajákra, és nem edzek, mert tudom hogy most már biztos nem fog semmi se lemenni a nyár végéig se, szóval úgyse fogok felvenni rövidnadrágot, bikinit meg pláne nem.
2015. máj. 23. 17:58
1/7 anonim válasza:
20 perc kevés ahhoz hogy beinduljon a zsírégetés.
Pont azok nem fontosak miket nagybetűvel írtál ki:
Nem lényeg, hogy egy fikarcnyit se egyél édességből. Az sem, hogy minden áldott nap fuss.
Másik, meg lehet hogy most vagy 40 kiló és nincs is miből fogyni.
2015. máj. 23. 18:06
2/7 anonim válasza:
Egészséges dolgokkal is lehet súlyt tartani vagy éppen hízni, mennyiség kérdése. Ilyen pöttöm mozgás kellemes, de egy perc alatt be lehet falatozni a kalóriaigényét.
Azért eszel egészségesen (bármit is jelent neked ez), mert fogyni akarsz? S ha nem fogysz, akkor le van az egészséged magasról? Fura hozzáállás. Amikor nem fogytam hónapokig a drasztikus életmódváltásaim után, elégedetten állapítottam meg, hogy bizonyára egészségesebben élek, valamint éreztem is, hogy jobban érzem magam, s finomakat ettem, ha voltak is eleinte nehézségek.
Bikinim nekem nincs is, attól még minden nyáron élvezem a strandolást, ez 84 kilósan is így volt :D Nem is értem, miért függ ez össze a súllyal, a nők zöme elég fura. Nem elég hedonista vagy nemtom.
2015. máj. 23. 18:34
3/7 anonim válasza:
ha 20 perc kardio akkor intervallum legyen,en mondjuk ezt csinaltam es le ment 11 kg fel ev alatt
2015. máj. 23. 19:38
4/7 anonim válasza:
5 perc után is beindul a zsírégetés, minden mozgás ér valamennyit, de az igaz, hogy 40-60 perc az egy olyan állapotot idéz elő, ami még hosszú időre edzés után jobban pörgeti a szervezetet, gyorsul az anyagcsere, így érdemes nem abbahagyni 15-20 perc után, vagy ahogy írták is, intervall edzés, arra elég annyi is - de ahhoz meg keményen oda kell tenned magad, nem csak "ok, gyorsabban futok az alatt az egy perc alatt", hanem tényleg majd ess össze, úgy sprintelj, ahogy bírod.
2015. máj. 23. 21:41
5/7 anonim válasza:
Szerintem az volt a gond, hogy kardió tartományban edzettél, túl igénybevetted a szervezetedet, az izomból vetted az energiát. Ilyenkor nincs zsírégetés, szerintem próbáld meg a 40-60 percet lightosabb aerob edzéssel tölteni, épp csak annyira végezz munkát hogy szaporábban vedd a levegőt, de ne zihálj, ne kapkodj levegő után. Azt szokták mondani, akkor jó ha tudsz közben folyamatosan beszélni, de mégis enyhén lihegsz.
2015. máj. 23. 23:48
6/7 anonim válasza:
Az első és legfontosabb,jó lenne ha leírnál egy napi étrendet. Szinte biztos,hogy ott lesz a hiba .Mit és mennyit eszel ? Mit tartasz te egszségesnek ? Akármilyen kenyér,tészta,joghurt,müzli van az étrendben ? /ide tartozik a teljes kiőrlsü,a cukormentes,a lowcarbnak mondott cuccok is)
2015. máj. 24. 18:28
7/7 anonim válasza:
Ne két hónappal számolj. Adj a testednek időt, a fogyást nem tudod sürgetni. Ez így lesz később is, hol stagnálni fog a súlyod, hol nem. Annyit tudsz tenni, hogy egészséges életmódra váltasz és becsületesen betartod a helyes étrendet és edzéseket. És nem pár hónapig, és nem csak nyárra. Ne add fel, végigcsináltál 2 hónapot, de dobd ki a szemétbe! Tessék folytatni! Itt a nyár, a jó idő, a napsütés, nincs is jobb, mint naplemente közben futni a természetben. Az eredmény hosszú ruhákban is ugyanúgy látható lesz, mert bár nem tudom, milyen az alkatod, de attól, hogy van rajtad ruha, még látszik, ha husi vagy...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!