Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 gyerkőc után, hogy lehetne...

2 gyerkőc után, hogy lehetne újra lapos hasam?

Figyelt kérdés
2 éves a nagy, fél éves a kicsi. A hasam előttük sem volt teljesen lapos de elfogadható volt, most meg van hasam, ráadásul picit lóg is. Diétázom január óta, 8 kilót fogytam, 2 hete szobabiciklizem is meg felülés stb de a hasam nem változik. Így marad már?
2015. máj. 7. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Normális étrend, diéta helyett, és helyes mozgás . Hiába csinálsz 500 felülést, ha nem helyesen végzed a gyakorlatot, semmit nem ér.
2015. máj. 7. 14:00
 2/6 anonim válasza:

2,5 éves a nagy, 8 hónapos a pici.

A hasam nagy, nem megy le egy picit sem.

Pedig csinálok felülést, egészségesen étkezem, mozgok is sokat.

170 cm és 58 kg vagyok, tehát amúgy nincs felsleg rajtam, vékony a kezem és a lábam is. De a hasam... :S :S

Szerintem nekem azért nem megy, mert szét van nyílva a hasizmom. :(

2015. máj. 7. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:

2 hét után, mit vártál?

Egyébként van ott rengeteg kinyúlt bőr is, hisz elég közel van a két gyerek, meg az utolsó szülés is.

2015. máj. 7. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
A zsírt egy normális szálkásító diétával és mozgással el tudod tüntetni.
2015. máj. 7. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:

2 gyerkőc ide vagy oda,nincsen speciális 2 gyerekes anyuka diéta.

annyi az egész mint amit leírt a 4es válaszoló.

keress rá a sárga kapszula online könyvre abban mindent leírnak,hogy mit kell tenned enned.

2015. máj. 7. 20:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Természetesen nem csodát vártam 2 hét mozgás után de a hasam január óta talán 1-2 centit ment leljebb, reménykedtem hátha van valami szuper trükk. (Sejtettem hogy nem lesz...)

Köszönöm, utána nézek.

2015. máj. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!