Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyha gilisztás lenne a...

Hogyha gilisztás lenne a gyerkőc, és kakil, akkor mozognak a giliszták vagy mik?

Figyelt kérdés
A fiam 21 hónapos még pelusos,nem tudom miért de arra gondoltam,h gilisztás,de lehet,hogy nem.Még nem volt senki a családba gilisztás és még ő se.De mindig elég rossz dolgokra gondolok :( A pelusába 1 vagy 2 átlátszó csíkokcska volt,nem mozgott meg semmi.De akkor mi lehet az?Eléggé aggódok :( Segítsetek
2014. okt. 4. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vedönö,gyerekorvos,haziorvos.
2014. okt. 4. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem nézted meg közelebbről,mármint úgy értem,hogy akár gumikesztyűben megfogva? Mert úgy szerintem elég egyértelműen látszott volna.Egyébként mikor nekem volt gyerekként akkor tele volt vele a széklet,és mozogtak...fúúúúúúj :/
2014. okt. 5. 07:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn mindenképpen megyünk orvoshoz.Nem mozgott amúgy meg popitörlővel hozzányúltam és egyből szétszakadt.Mert soha nem volt még gilisztás,és azt se tudom,hogy most az -e,csak ha kint vagyunk az udvaron,akkor sose hagyja békén a kutyát.
2014. okt. 5. 08:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen ha gilisztás, de állítólag a banán is hasonló tüneteket okoz. Nem evett banánt? Az apró magja emésztve tűnhet gilisztának, főleg, ha nem mozog.
2014. okt. 5. 08:41
 5/12 anonim ***** válasza:

A kutyusnak adj féreghajtót, állatpatikában kapni. A babádnak nem fog ártani, ha elkapja, sőt olvastam már olyat is, hogy az immunrendszer úgy termel ellenanyagot erre, hogy később nem lesz allergiás a gyerek.

Úgy néz ki, mintha 1-2 mm hosszú fehéres valamik lennének, mint a kókuszreszelék, csak ritkán, vagy egy hosszabb, átlátszóbb. Az általában hasfájással is jár. Ha ismétlődik az, amit találsz akkor lehet nem csak növényi rost, hanem bélféreg, de akkor ad rá a doki tablettában hajtót és kész. Figyeld, de ne aggódj nagyon nagyon :)

2014. okt. 5. 09:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Le is fényképeztem,majd a dokinak megmutatom.De amiről én beszélek az vagy 10 cm.Olyan mint a spagetti tészta,vastagságra is,és kicsit átlátszós.Azért nem tudom,hogy giliszta-e vagy nem?Mert ha nem az,akkor mi lehet?Köszönöm a válaszokat
2014. okt. 5. 09:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Rakd fel ide a képet,rögtön megmondom neked,hogy giliszta e vagy sem.
2014. okt. 5. 13:27
 8/12 A kérdező kommentje:
2014. okt. 5. 13:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Megnyugodhatsz mert ez nem giliszta,amúgy is gondoltam,hogy nem az,hiszen a giliszta él és mozog a belekben ,meg a kakában is,azért is veszélyes mert el eszi a táplálékot és a bél nem tudja feldolgozni.Szerintem ez egy teljesen normális széklet.
2014. okt. 5. 14:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Este már sírtam is,hogy biztos az,mindig a legrosszabb dolgokra gondolok.Csak semmi ilyen hosszú dolgot nem evett,azért nem tudom,hogy akkor mégis mi az!?De te is látod azt a hosszú csíkot?Meg van pár kisebb is!Nem tudom,hogy így elvigyem-e orvoshoz.Én is olvasgattam,hogy mozognának meg a végbelénél lennének kis peték.Nincsenek ilyenek hál'Istennek neki.Csak nem tudom,hogy akkor mégis mi ez?Köszönöm a nyugtató szavakat :)
2014. okt. 5. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!