Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyha gilisztás lenne a...

Hogyha gilisztás lenne a gyerkőc, és kakil, akkor mozognak a giliszták vagy mik?

Figyelt kérdés
A fiam 21 hónapos még pelusos,nem tudom miért de arra gondoltam,h gilisztás,de lehet,hogy nem.Még nem volt senki a családba gilisztás és még ő se.De mindig elég rossz dolgokra gondolok :( A pelusába 1 vagy 2 átlátszó csíkokcska volt,nem mozgott meg semmi.De akkor mi lehet az?Eléggé aggódok :( Segítsetek
2014. okt. 4. 22:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem valami emésztetlen dolog,vagy egy kis összecsomósodott váladék amit lenyelt,nem tudom.Én megmutatnám dokinak,mert én úgy vagyok vele,hogy lehet felesleges,mert semmi baja,de megnyugszom,ha így van,amúgy meg kattognék rajta.Vidd el neki a pelust ha még meg van,vagy róla a fotót.Egyébként a férgesség sem nagy cucc,az igaz,hogy eszméletlen undorító,de gyógyszer két nap alatt elmulasztja.
2014. okt. 5. 16:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez nem bélféreg. De miért sírsz ilyen miatt? Ha az lenne, akkor kapna egy féreghajtót és kész. Sok gyerek találkozik ezzel, nem ti lennétek a dokid körzetében az elsők. Ha az orvos meg tud nyugtatni, akkor látogassátok meg mindenképp, de én sem látom bélféregnek. Nekem volt gyerekkoromban, akkoriban nem kapott a kutyánk féreghajtót, semmi bajom nem volt tőle, 1db tablettával kiűzték. Anyukám szégyelte, a dokink meg legyintett, hogy gondolta, hogy ez is eljön, mert mindig az állatok között látott. Van ilyen is, de sztem nektek ez nem az.
2014. okt. 5. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!