Fogyás után mennyivel lett kisebb a melled?
10 kiló fogyás mennyire látszott meg?
18 éves lány vagyok, 164 centi, 64 kg,
15 évesen lefogytam 50 kilóra, de a melleim megmaradtak, viszont akkor stressz (új suli) miatt fogytam le, koplalással (nem szándékosan). Nem állt jól. Most lassan, 3 hónap alatt szeretnék -10 kilót, sporttal + diétával.
Ha 15 évesen nem fogytam mellből, lehetséges, hogy most is megmarad?
Picit lógós. Nem akarom, hogy ennél 'rosszabb' legyen.
Változó. Én az előző fogyásomnál rengeteget fogytam a mellemből, aztán mellékes okokból de visszahíztam. A mostani fogyásomnál is ment le belőle, de sokkal kevesebb. A melltartó méretem ugyan csökkent, de ha csak a képet nézzük akkor arányos maradtam, kényelmesebb is így.
Bár én 17 kg-t fogytam, lehetetlen volt, hogy ne fogyjak a mellemből.
Én fogytam 10 kilót, de a mellemen (sajnos ) nem látszik.
Tudom,ez legyen a legnagyobb problémám, de én örültem volna ha egy kosár mérettel kisebb lett volna mert mindig gondban vagyok a meltartokkal meg most a legnagyobb,XL -es bikini felsokbe sem fér bele a mellem..
Amúgy változó, ha hizastol nőtt a melled akkor fogyastol lejjebb fog menni. Ha nem akkor nem.
Én sajnos eléggé lapos lettem:(
66 kg-ról fogytam 58-ra. Régen B vagy C kosarat hordtam, mostmár csak A-t vagy B-t. :(
Régen volt 5 kg fölöslegem, ezt igen gyorsan (minimális kajával) lefogytam, és C-röl A-s mellem lett.
Utána 10 év alatt feljött rám ugyanennyi kg és a mellem B-s lett. Ezt a 10 kg-ot adtam le szép lassan odefigyelve a kajákra és sok sporttal - és közben a mellem nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!