Mennyivel lesz kisebb a combom és a csipőm ha fogyok még 4-5 kilót?
Figyelt kérdés
csipő.98
comb 63
15/L.
2011. dec. 10. 20:56
1/3 anonim válasza:
Az attól függ, hogy hány cm vagy, hány kg, mert nem mindegy, hogy 43523273432564512364 vagy 25 kilóból fogysz annyit. És hogy koplalsz, vagy sportolsz is-e valamit..
2/3 anonim válasza:
ezt én is szeretném tudni, mert 4-5 kiló múlva érném el a tinilánykori alakomat, és jó lenne a méreteket is visszahozni.
én arról tudok nyilatkozni, hogy mikor ehhez az állapothoz +5 kg volt rajtam, akkor a fenekem 105cm és a combom 60 volt. most a fenekem 98, a combom pedig 55. de ez nem releváns, a combom rohadtul nem akart fogyni a 2. hét diéta után, mert körte típus vagyok. felül viszont a derekam 74ről 64re ment le, a hasam pedig 93ról 80ra... szóval teljesen attól függ, hogy genetika szerint honnan fogysz könnyebben.
3/3 A kérdező kommentje:
én is körte tipusú vagyok.
értem, és köszönöm:)
2011. dec. 11. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!