Akkor lefogyok? Szálkásodhatok? Futás, aerob, súlyzós edzés segíthet?
át szeretnék állni vegetáriánusra... több zöldség kevesebb zsír/szénhdr. stb..
naponta 2órát aerob és súlyzos edzést végzek
152cm-69kg ami ebben a magasságban TÚLSÚLY...52kg szeretnék lenni mert egykor voltam annyi véleményeket és segítséget várok vagy tapasztalatokat ki hogyan mozog
Az úgy nehezen fog menni, hogy kevesebb zsír és szénhidrát... Szénhidrát alatt személy szerint a szénhidrátot értem, a zöldség is jobbára az. Fogyás és egészség szempontjából szerintem jobb, ha nem eszel sok szénhidrátot, inkább zsírt, de mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy hogyan a jó neki.
Igen, valóban túlsúly s nemes terv, hogy lefogyj :) A mozgás valóban sokat segít, s az egészséghez is kell, bár az étrend a döntő.
ahhoz hogy vegaként ne legyél hiánybeteg,kb tudós szinten kell ismerni a táplálkozást.
úgyhogy állíts össze egy fehérjedús szálkásító étrendet,arra még egy szellemi fogyatékos is képes és elérheted vele azt amit akarsz.
és máskor ne kamuzz az edzéseidről ekkorát,mert heti 6x napi 3 óra edzés már versenysportolói szint.
Dehogyis, sima vegaként még elég triviális a dolog, vegánként már kihívás (van, aki szerint a sima vega a vegán, de többnyire a húst, állati zsírt s hasonlókat nem evőket szokták vegetáriánusnak nevezni, kivéve a mai modern hülyeségeket, amikor a csirke- és halevők is vegák akarnak lenni, pedig erre esélyük sincs, ha egyszer állat húsát eszik). Eszik egypár tojást, változatosan növényeket és kész. Persze nem tudjuk, miket akar enni.
Miért kamuzna? Napi 2 óra aerob és súlyzós edzés együtt. Aerobozni simán lehet napi jópár órát is, abban nincs semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!