Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 8 kg-ot hány hónap alatt...

8 kg-ot hány hónap alatt tudok leadni, ha diétázom?

Figyelt kérdés
69 kg vagyok. Mindig vékony voltam, de most szülés után 6 hóval (már nem szoptatok) és idegesítenek az összeérő combjaim... Sosem fogyókúráztam, milyen módszerek vannak, amik hatásosak, és tartósak? Csak az írjon, akinek van konkrét, pozitív válasza.
2010. febr. 24. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem irtad, hogy hány centihez vagy 69 kiló.

Semmiképp nem drasztikusan kell fogyni. Életmódváltással, amit ha lefogysz is tudsz követni, különben vissza jön az egész.

Én igy fogyok ,igaz nem gyors ütemben két hónap alatt ment le 8 kiló, de nem éhezem és tartós lesz az eredmény.Fontos a rendszeres mozgás , én aerob mozgást végzek hetente majd mindennap.(azért 1-1 nap szünet becsúszik)

Étrendben figyelj arra, hogy délelőtt a szénhidrát (kenyér, tészta, péksüti stb) délután és este már fehérje ( joghurt, sajt, sovány húsok, felvágott). Én a fehér kenyeret lecseréltem teljes kiőrlésűre, a cukrot nagy részben édesitővel pótolom, délután 2 után már egyáltalán nem eszem édességet, kenyérfélét.

Remélem tudtam segiteni.:)

2010. febr. 25. 09:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, kielégítő volt a válaszod. 162 cm vagyok. Holnap elkezdem a diétát, és ahogy te is írtad, a "fehér halált" cukor, liszt, mellőzöm. Köretnek pedig zöldséget eszek csak, krumpli kizárva. A 21 napos diétát követem, Béres Alexandra írta villámdiéta. Még sohasem kellett fogyiznom, de a cigiről leszoktam mielőtt babát akartam, és ha ahhoz volt akaraterőm, ehhez is lesz.:) Sikerülni fog és újra csini leszek, mint azelőtt!:))) Köszi a jó tanácsokat!
2010. febr. 25. 11:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Te mennyiből fogytál 8 kg-ot? Sokból ha jól tudom könnyebb.
2010. febr. 25. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!