Válaszolnátok egy összetettebb kérdésre? Részletek lent.
20 éves lány vagyok. Az elmúlt 1-2 évben 56 kg-ról 68-ra híztam. Sajnos iszonyatosan érzem magam, ráadásul borzasztóan puffadok azóta. Ezen akarok változtatni.
Eldöntöttem, hogy 10 kg-ot leadok az elkövetkezendő 2 hónapban. Ez idő alatt mellőzöm a húst, a tésztát, kenyeret, cukrot rég nem fogysztok már csak édesítőszert.
Maradok a zöldségből és gyümölcsből készült ételek mellett és esténként kocogok. Sikerülhet így visszanyernem a régi szép testem? Nem érzem így jól magam, tele lettem narancsbőrrel a fenekemen és a combomon, undorító, és ez a kellemetlen állandó puffadás. Főként a hústól van.
Arra azonban kényesen figyelek, hogy minden anyag, vitamin , amire a szervezetemnek szüksége van, bejusson a testembe. Az A-B-C-D vitaminokat tudom, miből nyerhetem. A húsból származó tápanyagot tojással pótolom és sok tejterméket eszem.
Írnátok nekem olyan anyagokat, amik fontosak, hogy bejussanak a szervezetbe, illetve hogy honnan jutassam be.
Pl: C vitamin - savnyúkáposzta
Köszönöm mindenkinek, és kérlek, ne bántsatok, ha nem akartok segíteni.
Akkor én elszámoltam magam, de sebaj. =)
Én nagyon az a típus vagyok, aki mindig mindent kiszámol, oszt-szoroz, mi hogyan fog alakulni. Értitek.
Rengeteg oldalt átolvastam, hogy ésszel csináljam, így arra a következtetésre jutottam, hogy 2 hónap alatt 8 kg le fog menni.
Mire alapozom mindezt?
Arra alapozom, hogy a leírtak szerint heti 1 kg mindenképp lemegy, ha jól csináljuk a diétát és sportolunk rendszeresen. Így ki is jött a -8 kg.
ne is álmodjak erről? =(
Még egy kérdést feltennék, ha nem bánjátok. Mint mondottam, sokat olvastam a témáról, pont ezért vagyok összezavarodva néhány dologgal kapcsolatban. Pl: egyik helyen azt olvastam, hogy a burgonya nélkülözhetetlen a szervezet számára , hiszen rengeteg fontos ásványianyag található meg benne, ezért rendszeresen kell enni, én imádom is.
Máshol azt írták, messziről kerüljék a diétázók.
Akkor hogy is van ez? Mik a tapasztalatok, fogyaszthatom? Ha igen, milyen formájában?
Köszönöm Nektek az eddigi segítségeket is!
Miért jön hamar vissza? 2 hónap alatt, az heti 1 kg-mal 8 kg minusz.
Az az egészséges, ezt nem csak diétás, hanem orvosi oldalakon is olvastam. Szerintem az ideális, mivel sportosabban élsz, azt nem szabad feladni. ha elkezdem, onnantól az életem része kell legyen a sport.
Másik dolog:
Lehet, ugyanis a krumpliban is vannak olyan ásványianygok, amik nagyon fontosak a szervezetnek.
Viszont, akkor legfeljebb délután 2-3 óráig érdemes fogyasztanom.
Ebben igazatok van.
De én azért most a husikát mellőzöm. Sokkal jobban érzem magam. Nem hiszitek el, de nem puffad a hasam azóta.
Sookal jobb így. Fogytam 3 kg-mot. Nem jött még vissza, de szerintem nem is fog, ha az ember odafigyel. Nem egy 1-2 hónapos diétára van szükség, hanem a tartós egészségre. Én így gondolom, csak eddig hülye voltam, de ráébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!