Hétfőtől elkezdem a fogyást! Válaszolnátok egy-két kérdésemre?
Van valami jó tippeket, tanácsotok számomra ? Lány vagyok és gyors eredményt szeretnék elérni, nem azért mert abbaakarom hagyni, hanem mert nekem szükségem van a látható különbségre, hogy továbbharcoljak
Olvastam arról, hogy a szénhidrátok közül a péksütemények, krumpli, makaróni kiirtása nagyon meglátszik egy héten belül is. Én képes lennék erre. Megvagyok hússal, zöldséggel és gyümölccsel. Nekem többre nincs szükségem, ha ez eredményt hoz. Onnan tudom, hogy már egyszer végigjártam ezt. Csak őszintén nem emlékszem már, hogy milyen sikerrel jártam.......De azt tudom, hogy kibirtam
Az első dolog, amivel elszúrod a fogyókúrát, ha nem azonnal, hanem majd valamikor ("hétfőn") kezded...
A zöldség hússal és gyümölccsel jó, de kell tejtermék is, és normálisan kell kajálni, pl. reggel is jóllakni (teljes kiörl. kennyér), és vacsorázni is.
És a cukrot se felejtsd el mellőzni.
Na meg... sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!