Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó volt a mai étkezés?

Jó volt a mai étkezés?

Figyelt kérdés

50 gramm dió, 75 gramm kolesgolyo, 50 gramm parmezan, 100 g sonka. Ennyi az egész napi kajam. ez még mindig nagyon sok?

170 cm/58 kg

2015. máj. 12. 18:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Különböző nézet-hálók (nézőpontok) szerinti értékelés.
2015. máj. 22. 10:25
 32/36 anonim ***** válasza:

Márpedig ez minden normális embernek ellentmondás. Te írtad ezeket (csak ékezeteztem):

"vonzó, egészséges sportos test"

"undorító hájas bálna"

Most pedig vonzó ducikát írtál.

Nem kötözködni akarok, de ez tényleg ellentmondás, viszont az lejött, hogy szerinted egész jól nézel ki, de nem tetszel magadnak és szerinted másoknak sem. Ez nagyon érdekes működés, tehetséged van az 1984-ben szereplő gondolkodáshoz, amikor az ember elhiszi azt, ami nyilvánvalóan nem igaz. Látni, hogy valami jó, miközben rossznak tartani saját ízlés alapján, ez nem semmi. De lehetséges, persze, az emberi lélek lazán képes rá, csak azért nem mindennapos az ilyesmi.

2015. máj. 22. 13:22
 33/36 A kérdező kommentje:

Nem értesz engem.

Mindenki betamadott,hogy jajj minek akarok fogyni,inkább izmosodjak. Erre írtam,hogy az altalatok olyk kívánatos testkeppel rendelkezem.

De nekem ez nem tetszik,ezért nnyilván valtoztatok. Ennyi. Ez nem olyan bonyolult, mint Orwell. Ha azt megertetted, ez is menni fog. :)

2015. máj. 22. 15:44
 34/36 anonim ***** válasza:
Vonzónak és undorítónak tartod magad EGYSZERRE. Hogyne, ez roppant világos.
2015. máj. 22. 18:24
 35/36 A kérdező kommentje:
Jó,igen.
2015. máj. 22. 19:52
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem ő egyszerre vette a mi nézőpontunkat (gyakori fórumozók, itt válaszolókét) az átlag itthoni nézőpontot (vagy amit gondol néhány ismerőse véleménye alapján) és a sajátját. Ez 3 nézet, így sem bonyolult a kép, de a kérdés meg már túltárgyalt..
2015. máj. 22. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!