Jó volt a mai étkezés?
50 gramm dió, 75 gramm kolesgolyo, 50 gramm parmezan, 100 g sonka. Ennyi az egész napi kajam. ez még mindig nagyon sok?
170 cm/58 kg
Márpedig ez minden normális embernek ellentmondás. Te írtad ezeket (csak ékezeteztem):
"vonzó, egészséges sportos test"
"undorító hájas bálna"
Most pedig vonzó ducikát írtál.
Nem kötözködni akarok, de ez tényleg ellentmondás, viszont az lejött, hogy szerinted egész jól nézel ki, de nem tetszel magadnak és szerinted másoknak sem. Ez nagyon érdekes működés, tehetséged van az 1984-ben szereplő gondolkodáshoz, amikor az ember elhiszi azt, ami nyilvánvalóan nem igaz. Látni, hogy valami jó, miközben rossznak tartani saját ízlés alapján, ez nem semmi. De lehetséges, persze, az emberi lélek lazán képes rá, csak azért nem mindennapos az ilyesmi.
Nem értesz engem.
Mindenki betamadott,hogy jajj minek akarok fogyni,inkább izmosodjak. Erre írtam,hogy az altalatok olyk kívánatos testkeppel rendelkezem.
De nekem ez nem tetszik,ezért nnyilván valtoztatok. Ennyi. Ez nem olyan bonyolult, mint Orwell. Ha azt megertetted, ez is menni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!